Hej dziewczynki :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
My dzisiaj latania mieliśmy bo trzeba było pokupować na wyjazd Emila kupił sobie dwie koszule do spodni takich dżinsowych i powiem wam ze jak go zobaczyłam to sie zakochałam na nowo :ico_oczko: :-D tak fajnie wyglądał na co dzień nosi dresy wiec nie mam okazji go tak elegandzko oglądać :ico_noniewiem: :ico_oczko: bardzo mi sie podoba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Paulinko no no to super, dobra wiadomość...a gdzie Emil jedzie?
a ile waza wasze dzieci??
ja to kurcze nie mam pojecia, bo strasznie dawno Antolka nie ważyłam, ale idziemy się zważyć w ten czwartek no i zobaczymy.
jak wasze dzieci reaguje na to jak siedzicie przy kompie
Był czas że Antoś jak zobaczył ze siedze przy kompie to leciał i odrazu chciał na kolana, potem właził na biórko i chciał wariować, ale wiadomo że na to nie pozwalałam, bo strach...także cięzko byłoale teraz aktualnie juz mniej, zzajmuje się książeczkami...zabawkami...i da mamusi popuiasać na TT :ico_oczko:
Magda Sz., no tak ale Dwaidek ma już rok i dziesięć miesięcy a moja oli dopiero 4 miesiące i rok to chyba jednak dużo :ico_noniewiem:
Nie martw się, zrzuci te kiloski, teraz duzo biega wariuje, nawet nie zdąrzysz się obejrzeć jak zrzuci.
Wiecie co ,tak sobie zamierzam wysłac we wrzesniu 2009 roku do przedszkola Bartosza do 4 -latków,a ja chyba wróce do pracy,do ludzi ,bo wnet przy ciągłym siedzeniu w domu z dziecmi,albo sama zacznę byc dzieckiem ,albo zwariuję :ico_oczko:
Dorcia Kochana dobrze myslisz, pewnie że to najwyższy czas...ja najprawdopodobniej idę do pracy od kwietnia, do przedszkola nie zapisałam Antosia bo tu jest od 2lat i 9 miesięcy, wcześniej mozna tez zapisać ale za to przedszkole płaci się sporo...
Mam nadzieje że przyjma Bartusia bez żadnych prolblemow. :ico_oczko: