Uff ulzyło mi... :ico_oczko: :ico_oczko:Doruś tylko grzywke podciełam bo nie widziała na oczka :ico_haha_01:
u mnie jest podobnie Adrian codziennie budzi się w nocy i śpi ze mną męża wysyłam do drugiego pokoju i spię z maluchem dzis się nie wyspałam bo co chwile popłakiwał coś mu się śniło :-)Dawid od miesiaca tez spi na duzym luzku z Olem za nic nie chce do kojca a juz sie cieszylam bo wchodzil do niego sam i zasypial no ale cos mu sie odmienilo :ico_placzek: zdarza sie ze sie budzi w nocy i mnie poszukuje wiec musze sie z nim polozyc i ...zasypiamy oboje :ico_olaboga: i tak to u mnie jest zasypiam z mezem a budze sie z chlopcami
dziekuje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:Magda Sz.-Ty bardzo ładna kobietka jesteś
na pewno bedzie latwiej jak sie denerwuje na widok nocniczka to radzilabym go schowac na pewien czas :-)a co do nocnikowania to...chyba zaczekam do kwietnia bo juz na sam widok nocnika w histerie wpada chyba jeszcze do tego nie dorósł mam nadzieję że w kwietniu będzie ciepło to w majtkach pochodzi w domu będzie łatwiej
oczywiscie ze tak kazdy predzej czy pozniej sie nauczy :-D tylko my mamuski chcialybysmy zeby nastapilo to jak najszybciej :ico_noniewiem: ale to trwa jakis czas zanim na dobre zaczna maluchy kontrolowac swoje potrzeby :-) wiec wszystkim mamom i sobie rowniez zycze duuuzooo cierpliwosci :-)pomału i sie nauczy
Ja juz od 6 na nogach ,mój Bartosz od 2 tygodni przyzwyczaił sie do bardzo wczesnego wstawania i tez już od 6 na nogach
ja od 7 :ico_noniewiem: a do niedawna spal do 9 chyba naszym dzieciom szkoda dnia bo ile mozna zdzialac przez caly dzionek :ico_haha_01:Dora1, ja od 5.15
no wlasnie?kasiekk i jak po kontroli???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość