uuu to szkoda, bo za pewno mała chętnie chodziłamoni nie dostała się do żadnego.. :ico_placzek:

to się tatusiom przykro zrobi jak tylko o mamusiach będą mówić :-D kostium fajny,może gdzieś wypożyczysz,chyba że sama zrobisz :-)U nas będzie przedstawienie z okazji dnia mamy i taty. Dostaliśmy do nauczenia się 4 wierszyki - strona kartki A4... Przedstawienie dla mamy i taty a w wierszykach tylko o mamie mowa :-D Do tego dowiedziałam się że Martyna będzie kotkiem i mam jej przygotować przebranie z długim ogonem....

oj, to przykro :ico_noniewiem: Ale jak piszesz,że jest szansa to może się uda :-)no i u nas Hania nie dostała się jednak do pkola

u nas też 27 maja i Zuzia sie już doczekać nie może i ciągle pyta, kiedy przyjdziemy.u nas 27 maja jest dzień rodzica w pkolu

mała ma się dobrze,drzemie już 2 godz i czekam aż wstanie a później na spacer pójdziemy bo teraz to mi nawet za gorąco :ico_sorki:aniawlkp86, a Twoja nowiutka córeczka jak się miewa?
super wypad a mała na pewno sobie poradzi :ico_oczko:A 26 maja całe przedszkole jedzie do Pacanowa, do Europejskiego Centrum Bajki.
Trochę się martwię jak to moje dziecię sobie samo poradzi na tej wycieczce, ech... Ale mało miejsca w autobusie, no i na razie tylko dwoje rodziców jedzie z naszej grupy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość