Moja upatrzyła sobie w reklamie na MINIMINI buciki Lelly Kelly
a ja dodam, ze trafny wybor dla Ksiezniczek :-D Nosza sie calkiem niezle i sa dobrze wykonane, gorzej z praniem tych "blyskotek" :ico_zly: Mialysmy juz ze dwie pary, dwie z "odzysku" po pewnej znajomej chince - adoptowali ja znajomi a ze cale ich rodziny bezdzietne, to mala miala tak duzo ciuchow, ze sporo sie Carmen dostalo nowek, bo na Ize za male juz byly... :ico_sorki: Ale ceny tez sa troche takie sobie :ico_noniewiem: My mamy teraz lulú kupione na wyprzedazach juz na lato :ico_oczko: sandalki pewnie beda wlasnie lelly kelly, znajac upodobania mojego dziecka, lub pawlowski... (w sklepach factory juz od ok 6-10€ :ico_oczko: )
uhu Julkę przyjeli do przedszkola :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A Carmen do szkoly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzien dobrych wiesci :ico_brawa_01:
Julka sama je wykłada i przekłada do drugich jak idzie na dwór....szybciutko się do nich nauczyła.....
Carmen by je raczej z bucikow do szafy przekladala.. :ico_oczko: Zeby sie nie pobrudzily :ico_haha_01:
Tak swoja droga, czy wasze dzieci same sie ubieraja? Nie pytam, czy potrafia same cos zalozyc, tylko czy wymagacie od nich samodzielnego ubierania sie. Moj kuzyn ma chlopaka z lipca i ponoc sie wscieka ze mlody nie chce sie sam ubierac :ico_szoking: Bo skoro potrafi, to juz musi to robic .... No nie wiem, Carmen po 1. nie ubierze sie sama, bo nie jest w stanie a po 2. trwalo by to caly dzien...
[ Dodano: 15 Kwiecień 08, 00:29 ]
Ale super pocztówka w podpisie :ico_brawa_01:
dziekuje, dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: podeslac ci mailem??? :ico_oczko: znam nawet autora to moze i autograf strzeli :ico_haha_01: :ico_oczko: