przy załatwianiu becikowego trzeba będzie złożyć dodatkowe zaświadczenie, że byłaś pod opieką lekarza od początku ciązy tzn. przed 10 tc.a ja nic nie słyszałam o nowym becikowym możecie mnie oświecić?

mysiorka :ico_pocieszyciel: pocieszę Cię że ja zdałam za drugim razem :ico_oczko: za pierwszym razem przejechałam na czerwonym świetle :ico_sorki: ze stresu i strachu.niestety oblałam ten pieprzony egzamin !!!
Bo pierwszy to oblewają tak dla zasady to już tradycja także sie nie martw :ico_oczko:niestety oblałam ten pieprzony egzamin !!!
dostałam się na szczęście na fundusz na piątek 13-tego :ico_szoking: w sąsiednim mieście. W sumie babka prowadziła moją poprzednią ciążę, bo wtedy też było trudno o lekarza ale raz że to daleko, dwa że nie chce dawać zwolnień a trzy, że przychodnia bardzo biedniutka i nic tam nie maja, więc chciałam tego uniknąć, ale trudnoKilolek to może na pierwsza wizytę idź prywatnie dla samego potwierdzenia i żeby w razie czego nikt się nie czepiał
fajnie macie, u nas tylko jeden tysiączek niestety, no ale trzebba się cieszyć, że dają a nie biorą :-DAle dobrze ze chociaż kwota się nie zmienia bo jak urodziłam Niuche dostałam 500zł becikowego ,Bube 2 tys a Miłka 3 tys

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość