ja już też :-)ja właśnie skonczyłam prasować
A jutro będę szykowała pokoik do malowania. Chociiaż nie wiem kiedy mój mąz się za to weźmie

to z kijem nad nim stań to od razu się weźmie :ico_oczko: :ico_oczko:jutro będę szykowała pokoik do malowania. Chociiaż nie wiem kiedy mój mąz się za to weźmie

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:między 22 a 23

Hania też tak chodziła spać ale jakiś długi czas temu zdrzemnęła się koło 18 na 2 godzinki :ico_sorki: i tak już jej zostało,nie daję rady jej przestawić :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale skoro lato to niech sobie tak późno chodzi spać :ico_oczko: zacznie się jesień to szybciej będzie ciemniej i łatwiej mi pójdzie :ico_sorki: :ico_sorki:Dominika idzie spać najpóżniej do 21.
coś twój małżonek nie daje sobie rady z Dominiką :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale szczęście że małej nic się nie stało :ico_sorki:Pobite wszystkie talerze głębokie
hihi to ciekawiehit dnia to ze wyszłam do miasta na 3 godziny i wracam i dom zdemolowany.Pobite wszystkie talerze głębokie,nie mam w czym zjeść zupy :ico_szoking: :ico_szoking: .Mój małżonek tłumaczył że dominika chciała wyciągnąć swój talerzyk a spadły wszyskie,ale na szczeście nic jej sie nie stało.A mojemu małżonkowi nawet nie chciało się tego sprzątnąć i ja musiałam wrócić i sprzątnąć
oj niesprawiedliwa jesteś :ico_nienie: przy kazdym mogła to wyciagnąćcoś twój małżonek nie daje sobie rady z Dominiką
a o której wstaje? Tak jak wstawala zanim zaczęła drzemać?Hania też tak chodziła spać ale jakiś długi czas temu zdrzemnęła się koło 18 na 2 godzinki :ico_sorki: i tak już jej zostało,nie daję rady jej przestawić :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale skoro lato to niech sobie tak późno chodzi spać :ico_oczko: zacznie się jesień to szybciej będzie ciemniej i łatwiej mi pójdzie :ico_sorki: :ico_sorki:

tak mi się napisało :ico_wstydzioch: przy mnie Hania już 2 talerze pobiła :ico_sorki:niesprawiedliwa jesteś
wstaje teraz jakoś 8-9 :-) czyli prawie tak jak wcześniej bo potrafiła spać do 10 :ico_sorki: a ona cały czas drzemie w południe od 13 do 15 (w tych godzinach),ale wtedy o 18 to miała drugą drzemkę w ciągu dnia i dlatego jej się przesunęło wieczorne usypianie :ico_sorki: :ico_sorki:a o której wstaje?
ale z Dominiki będziesz miała pomoc, ciebie nie było a dziecko chciało do stołu nakryć :ico_oczko: .hit dnia to ze wyszłam do miasta na 3 godziny i wracam i dom zdemolowany.Pobite wszystkie talerze głębokie,nie mam w czym zjeść zupy :ico_szoking: :ico_szoking:

Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość