u nas jutro wielki dzień - pierwszy raz w Klubie Maluszka
powodzenia :-D trzymam kciuki :-D
U nas nic nowego. Chłopaki razem maszerują do przedszkola. Adaś jest zadowolony i chętnie idzie do przedszkola. Jest tylko problem z jedzeniem, Adaś nie umie się przekonać do jedzenia w innym miejscu, no chyba że jest to kanapka z nutellą lub naleśniki :-D
W środę odbyły się takie małe zawody dla przedszkolaków i ich rodziców. Było super Adaś świetnie sobie radził. Był najmłodszym uczestnikiem a radził sobie czasami lepiej od starszaków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wszyscy byli zachwyceni i pełni podziwu dla niego :ico_brawa_01: Na koniec każdy mały uczestnik dostał nagrodę :-D
Mam życiowy dylemat. Niedługo dostaniemy spory zastrzyk gotówki. Mój małżonek od zawsze marzył o budowie domu. I właśnie te pieniądze chce przeznaczyć na rozpoczęcie budowy. Ja nie jestem do tego 100% przekonana. Pieniędzy może starczy na stan surowy bez okien i drzwi. A mamy jeszcze duży kredyt do spłacenia. I ja wolałabym część kredytu spłacić, bo jest na hipotekę mieszkania. I w dodatku planuję w tym roku studia zacząć, więc kolejny wydatek... ech...