hej
ja znowu wypadam z rytmu pisania :ico_olaboga:
emilia7895, witamy serdecznie :ico_brawa_01: :ico_oczko:
nic nie mówili o pasownaiu na przedszkolaka , a spytac zapomniałam
u nas jest jutro,zobaczymy,czy Piotrek da sobie krawat założyć :ico_haha_01:
A dziś Iza miała w szkole akademię z okazji Dnia Nauczyciela,to przed wyjsciem:
Jutro w szkole nie ma zajęć,muszę zabrać Izę ze sobą do pracy :ico_noniewiem:
a czy z okazji jutrzejszego swieta kupujecie nauczycielkom cos?
U Izy była zrzuta po 15 zł na kwiaty dla pań
U Piotrka nie spotkałam sie w poprzednich latach,żeby rodzice cos dawali paniom,dyrekcja przygotowuje dla pań poczęstunek :ico_oczko:
Marcek dzisiaj pierwszy raz wbiegł radosny na salę (wcześniej wnosilam go i placzacego przekazywalam personelowi hehe) nie pożegnał sie nawet ze mną i nie zauważył kiedy wyszłam
oby już tak zostało, tzn tego buziaka na pożegnanie mógłby mamie dac
super :ico_brawa_01:
Mój Piotrek ma raz lepsze raz gorsze dni
Wczoraj się uśmiałam,bo zaprowadziłam go pod salę i zaczął marudzić,że nie chce mu się iść na zajęcia.Nagle podeszło do niego dwóch chłopaczków z grupy,jeden wziął Piotrka za rękę i mówi: no chodz wreszcie sie bawic,czekamy z Psemusiem na ciebie. Na to Piotrek do mnie "to ja jednak mama zostanę dziś w psedskolu" i poleciał na salę :ico_haha_01:
Beatko u Magiczna Kraina jest w Częstochowie przy Al. Niepodległości, chyba nie tam mieli jechać?
tak szczerze to nie mam pojęcia :ico_oczko: Była kartka,że jest wyjazd do Magicznej Krainy na cały dzień,proszę o wpłatę 60 zł.Ale dzień przed odwołali wyjazd z powodu zbyt małej liczby chętnych :ico_noniewiem:
Troszkę zle to pomyśleli bo wycieczka była w ostatnich dniach września,przed wypłatą i pewnie wielu rodzicom ciężko było skołować taką sumę na wyjazd :ico_noniewiem:
Hania do Leny: Ładne masz buty.
Lena: Reeboki.
Hania: Robaki ??
dobre :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 14-10-2011, 18:03 ]
ale ucichłyście :ico_olaboga:
To mój kawaler rano przed wyjściem do przedszkola :-)