Ania szkoda, że nie mieszkasz we Wrocławiu. Dobrze by było mieć takiego specjalistę jak ty na miejscu :ico_oczko:
Super, że Adaś się tak dobrze rozwija. Potwierdza się powszechna opinia, że młodsze dzieci przy starszych szybciej się rozwijają. Co do wagi i wzrostu to rzeczywiście duży jest. Mój Patryk kruszyna malutka ledwo 14 kg waży.
U nas od początku marca siedzenie w domu. Mój mąż przyniósł taką chorobę do domu, że pierwszy raz w życiu musiał iść na tydzień chorobowego i dostał antybiotyk. Ledwo żył i dziecko zaraził.
Patryk przez pierwszy tydzień dostawał Bactrim. Niestety w drugim tygodniu okazało się, że znowu mu zeszło na płuca i dostał antybiotyk Duomox. Jutro idziemy na kontrolę i już się boję co będzie dalej. Koleżanka już 3 tygodnie siedzi w domu i ma skierowanie na prześwietlenie płuc bo dalej ma zmiany.
Najgorsze jest to, że Patryk nie miał żadnych objawów znowu tak jak w grudniu przy zapaleniu płuc. Nie było gorączki, w nocy w ogóle nie kaszlał, w dzień sporadycznie a tu zeszło na płuca. Jak dla mnie dziwne.
Ania jak myślisz jutro bierze ostatni raz antybiotyk, kiedy będzie mógł wrócić do przedszkola? Nie kaszle już w ogóle i nie leci mu z nosa.
Ania pisałaś o Disnaylandzie. Kiedy planujecie jechać?
Mnie też siostra ciągnie w drugiej połowie maja.
Wczoraj byliśmy w kinie na Jak zostać królem?
Oglądałyście już ten film?