Awatar użytkownika
martuunia1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 lis 2010, 14:32

ojoj ale się porobiło z chorobami :ico_olaboga: życze dużo zdrówka!!!!!

My jeszcze w lublinie ale jutro rano wyjezdzamy do domku.
Anita i dziewczyny z Wrocka, ja bym wolała w czwartek bo w srodę bedziemy po 700km i w czwartek rano mam spotkanie o prace i chciałabym się przygotować. Co Wy na to???

[ Dodano: 2010-11-02, 14:44 ]
byłam u fryzjera. Ściełam włosy, położyłam kolorek, refleksy, pełnia szcześcia i co?? Mój mąż na to że w zasadzie on nie widzi różnicy, myślałam że mu sztukę w krocze sprzedam!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Już by cholera powiedział, że nie zmieniłąm się za bardzo ale jak zwykle pięknie wyglądam a on ze NIE WIDZI RÓŻNICY???????????????????? Ale jak Jenifer lopez zmieni kolor włosów o ton to każdy facet to zauważy...tacy wzrokowny kur... mac.... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: No nic mi się podoba to najważniejsze, a ja się za to odpłacę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karolina-ch
Papla
Papla

02 lis 2010, 19:08

Martus wklejaj foty, napewno wygladasz slicznie a chlopy juz takie sa czasem :ico_oczko:

wczoraj moj maz caly dzien w pracy wiec ja sie nakursowalam bo amelka do przedszkola, taka zadowolona, pojechalam po meza wieczorem ale juz sie cos gorzej czulam a na noc calkiem mnie polamalo, wzielam dwa paracetamole, wypocilam sie jak nie wiem, w nocy od 3 czuwalam bo nie moglam spac, zasnelam kolo 6, maz dzisiaj w domu, ugotowal rosolek, rano zrobil mi kasze manne bo cos nie mam apetytu, zoladek mnie boli, niedobrze mi i wogole na nic nie mam smaka, pomijam juz zgage a jak stoje za dlugo to az mi nogi drza, wiec dzisiaj caly dzien sobie odpoczywam, ale jestem juz tak zmeczona i ociezala ze szok :ico_szoking:

79anita
Papla
Papla

03 lis 2010, 08:46

Witajcie:)
Ania dzieki dobrze cię mieć :ico_oczko: Kacprowi już lepiej. Dzisiaj noc już spokojnie przespał co mnie bardzo cieszy bo bałam się o tych moich chłopaków jak zostana sami.
Karolina już niedługo. Ja pamietam że na końcówce strasznie mi się dłużyło.
Marta tak z tymi facetami jest. Ja też była ostatnio u fryzjera ale ja to już jestem prawie blądynka a zaczełam wąłśnie od reflaksów.
Ja niedługo jade na to szkolenie a strasznego mam lenia. Jakbyście miały ochote jednak się spotkać to telefon macie. Ja środa czwartek jestem wolna.

Awatar użytkownika
Pruedence
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 lis 2010, 11:15

Marta- właśnie wklej foty, facieci są beznadziejni, ja zcięłam ostatnio włosy o 20cm a mój nawet nie zauważył dopóki mu nie powiedziałam :ico_olaboga: masakra

Karolina- trzymaj się, pamiętam końcówki masakra, ja miałam już psychicznie dość tego czekania i ociężałości. Dobrze, że twój M tak o ciebie dba.

Anita- super, że z Kacprem już lepiej.

A ja na tym l4 trochę się nudzę, zapomniałam jak się ma dużo czasu jak się z jednym dzieckiem siedzi, bo Tosia w przedszkolu, dzisiaj mają zdjęcia do kalendarza, który dostaną rodzice, ale odbieram ją przed spaniem, bo skoro już w tym domu siedzę to niech ona coś z tego ma. Wszystko sobie posprzątałam gotuje porządny obiad, normalnie mam czas na wszystko, ale z drugiej strony brakuje mi już trochę pracy i dobrze że idę w poniedziałek. Śmieje się że i tak źle i tak niedobrze, jak jestemw pracy to tęsknie za dziećmi jak jestemw domu to za pracą, niedogodzisz:)

Yvone
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 lis 2010, 11:53

Martuuniu nie przejmuj się. Faceci to takie czasem prymitywy, że się nie mieści w głowie. Ja wczoraj też wróciłam od fryzjera. Włosy przefarbowałam na mój ukochany rudy. Dodam, że po kilku latach, bo ostatnio byłam w jaśniejszych, ale nie blondach. Teraz mam znowu czerwone, ale wyglądam w końcu dobrze w takim kolorze, bo na bazie żółtego. Do tego włosy lekko skróciłam i strzeliłam sobie grzywkę od połowy głowy i zakrywającą brwi. Włosy wyprostowane i gładkie.
Własne dziecko w przedszkolu zrobiło krok do przodu i do tyłu i znowu do przodu. Bo taka zmiana. A ten przyszedł i mówi, ze zrobiłam sobie fryzurę na średniowiecznego pazia, a kolor to mu się z babciami kojarzy. Normalnie zabiłabym. :ico_zly: Rzuciłam czymś w niego. Szkoda, że nie ciężkim. :ico_zly:

Awatar użytkownika
karolina-ch
Papla
Papla

03 lis 2010, 15:02

prosze foty wklejac nowych fryzzur :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
martuunia1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

03 lis 2010, 16:22

jeju jak dobrze, że nie tylko mój taki ślepy i nieznający się na pięknie :-D wkleję foty jak wrócimy do domku, a wyjazd nam się o jeden dzień wydłużył bo mój A wczoraj się ze swoim prawnikiem spotkał po poradę i skończyło się ne butelce whisky więc dziś zdycha...ale ma urlop więc nic się nnie stanie, ja w każdym bądź razie wieczorkiem chciałabym się spotkać z Wami :-D

Anita mój nr 500572375 :-D

Ania no włąśnie i tak źle i tak niedobrze...mi wszyscy mówią abym cieszyła się jak najdłóżej byciem w domu, ale ja już wymiękam po 3 latach...Dużo zdrówka!!!

Yvone no widzisz dobrze, że zauważył zmianę i szkoda, że nie miałaś czegoś ciężkiego :-D

Karolinka trzymaj się moja droga, trzeba wytrzymać i super ma mężusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ula także miło Cię widzieć :-D

Awatar użytkownika
karolina-ch
Papla
Papla

03 lis 2010, 22:04

mam nadzieje ze sie doczekam na te wasze fotki , poki co dla kazdej kto ma kompleksy prosze popatrzec na slonika

Obrazek

Obrazek

Obrazek

na zywo wygladam gdzies inaczej i brzuch inny wiec wklejam na dwa tygodnie przed terminem :ico_ciezarowka: dacie wiare ze przytylam niecale 10 kg, ale waga wyjsciowa byla duza ale co tam, maly podrosnie zacznie biegac a ja za nim i amelka to zrzuce :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Pruedence

04 lis 2010, 09:34

Karolinka super brzusio, tylko pozazdrościć, że niebawem będziesz tulić ślicznego noworodka :-D

A tu parę fotek moich ciasteczkowych potworków

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
karolina-ch
Papla
Papla

04 lis 2010, 10:54

Pruedence ale piekne zdjecia, ja juz sie nie moge doczekac miec dwojeczke razem

z pamietnika ciezarnej narzekan ciag dalszy: wczoraj na wieczor puscila mi sie tak krew z nosa jak chyba nigdy, polozylam sie, amelka juz spala, bylam tylko z moim mezem, on zaczal latac i w momencie nie mogl znalesc scierki zeby mi zmoczyc , latal po tej kuchni a ja sobie juz wyobrzilam z emi zaraz jakiegos smierdziucha ze zlewu przyniesie, ale sie udalo, usmialam sie a z nosa lecialo ze hoho , potem w nocy sie zaczelo swedzenie nog, lydek, mam taka masc na swedzenie E45 ale na swedzenia, smarowalam nia piersi jak mialam takie ataki, wysmarowalam sobie i troche przeszlo ale rece gdzies mnie swedzialy, dlonie, a potem zauwazylam ze mam tak popuchniete jak banie, ale dzisiaj ide do poloznej to jej to powiem, ona pewnie powie ze to normalne na koncowce a s wstalam z bolem w jednej pachwinie wiekszym niz w drugiej wiec chodze jak kuternoga

amelka mi zlala sie w lozko znowu, chyba 4 raz w ciagu dwoch tygodni, sama nie wiem co jej sie porobilo, na szczescie moj maz wstal i ja poprzebieral

Wróć do „Przedszkolaczki”