Witajcie :ico_haha_02:
jak zrobiłam mu to jabłuszko i tak mnie zjechałyście o ten cukier że juz więcej się za to gotowanie nie wzięłam
eeeee gotowanie dla malucha to fajna sprawa i jak tylko masz ochotę to gotuj tylko zwyczajnie napisaliśmy Ci ze cukier jest zbyteczny dla takiego malucha
ogólnie takim brzdącom nie doprawia sie potraw do ok 12 miesiecy a i po tem np ziołami itp
ale wiadomo jak to w życiu :ico_oczko:
a ta odrobina cukru to pikuś moja teściowa np dawała juz żur od 4 miesiąca :ico_szoking: i co chłop jak dąb wyrośl co nie znaczy ze ja tak bede robic bo wychodzę z założenia ze wszystko ma swoja kolej
tak wiec i ty kieruj sie swoja intuicja :-D
a rady radami w końcu po cos tu piszemy
w sumie to on jeszcze nie jada nic więcej poza mleczkiem :ico_noniewiem:
i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za to Jas sie super rozwija moja Jula tez dopiero od skończonego 6 miesiąca
zaczynała cos innego jeść i pewnie przy Bartoszku bym tak robiła gdyby nie te nocki :ico_noniewiem: przez które mnie tak zbałamucił
bo mleczko mamt jest najlepsze a innych rzeczy naje sie przez reszte swojego zycia
tak wiec teraz poszukaj sobie przepisów w internecie i pomalutku rozszerzaj dietę Jasia
a jak będziesz cos nie wiedzieć to pisz pytaj i takie tam :ico_oczko: :ico_oczko:
ale pewnie nie bedzie to potrzebe
hihi ale sie powymądrzałam :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
.................
a tak na Marginesie to dzis mocno trzymajcie kciuki za Juleczke bo dzis ma sie spotkać jury i wybierać dzieci na limitowana edycje kinder czekoladek
[ Dodano: 2010-10-27, 10:46 ]
oja sie tak kiwa w wszystkie strony ze nie ma szans na siedzenie
mój tez sie giba na wszystkie strony w sumie maja jeszcze czas