wszystkiego dobrego i duuuuuuuuuuuuuuuzo milosci :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:zapomniałam postawić za moją drugą rocznice ślubu :ico_tort: :ico_tort: ale ot to :-)
ale super wieści :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:my już z Tobikiem w domku :ico_brawa_01:
za zakwalifikowanie sie do półfinału dostała konsole warta ok 700 zł i kwotę 108 zła co Julcia bedzie z tej sesji miala?
ZA 2 rocznice slubu czyli BAWEŁNIANA :ico_brawa_01:Jaśko siedzi sam jeszcze nie ale już bardzo sie dziwiga a po podłodze to kreci sie już od jakiegoś czasu jak zostawie go na kocyku to potem muszę go szukać bo potrafi przeturlać się kilka metrów w każdą stronę :ico_olaboga:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:drugą rocznice ślubu
fajnie, że już taki zmotoryzowany :ico_oczko: mój Krystian tez potrafi sie jakoś tak przeczołgac ze ja sie boje już go zostawic samego na łóżku nawet tym dużym naszym sypialnianym ale jeszcze sie nie turla, ale za to się też ładnie dźwiga do siedzenia :-) rehabilitant nam kazał już sadzac go sobie na kolanach i trzymac pod paszki zeby sobie siedział już i bardzo mu się to podoba :-Djeszcze nie ale już bardzo sie dziwiga a po podłodze to kreci sie już od jakiegoś czasu jak zostawie go na kocyku to potem muszę go szukać bo potrafi przeturlać się kilka metrów w każdą stronę
100 lat w szczęsciu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wszystkiego co najlepsze dużo dużo miości :-Dzapomniałam postawić za moją drugą rocznice ślubu ale ot to
no to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: może ktoś jeszcze zauważy Julke i będzie miała szanse na lepszy rozwój swojej kariery modelki :-Dza zakwalifikowanie sie do półfinału dostała konsole warta ok 700 zł i kwotę 108 zł
a za finał czyli ta sesja na kinderki to tylko jakby to napisać przywilej
ze będzie na tym pudełeczku przez jakiś czas i w prasie
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a ja myślałam że to solidna firmaktóremu to wyrwało pasy ze skorupy podczas testów zderzeniowych???
nie zazdroszczęmoja Karolina dzisiaj robi wszystko zebym wyszła z siebie i snaneła obok
oby tylko sie zaaklimatyzowałaoślę ją do przedszkola i tam będzie mogła się pastwić nad opiekunkami

Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość