Dziękuję :-)
Dziewczyny, termin mam podobno na 31 sierpnia :-) Chcieliśmy wcześniej bo fajnie jak taki maluszek urodzi się wiosną albo na początku lata ale sie nie udało. Może dlatego że głownie straliśmy się o dziwczynkę w pierwszej połowie cyklu :ico_oczko: , a skoro nic z tego nie wychodziło, to wrzuciliśmy na luz i stwierdziliśmy że może Bóg woli nas obdarzyć drugim cudownym synkiem :-) No i jak już wrzuciliśmy na luz, to się udało :-D
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u lekarza i wszystko jest ok. Tylko mdli mnie okropnie....z Dawisiem nie miałam żadnych dolegliwości, a w drugiej ciąży normalnie jestem nie do życia - żywiłabym się jedynie kiszonymi ogórkami i tylko bym spała, ale wiadomo przy Maluchu nie ma jak, więc staram się dotleniać na długich spacerkach z nim :-)
julchik22, to w ktorym tygodniu juz jestes?
przewaznie tak jest ze jak sie bardzo chce to sie nie udaje a na luzie ok. ja tez sie duzo gorzej czuje w drugiej ciazy niz z zuzia. ale bardzo sie ciesze ze sie udalo i nie jestem sama:)
my idziemy na spacerek u nas co troche snieg pada ale zaraz topnieje
hej Julchik nie trać jeszcze nadziei na dziewczynke :ico_oczko: ale najważniejsze , żeby maluszek był zdrowy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: tego Ci życzę i trzymam kciuki , mdłości pewnie przejdą niebawem i będziesz mogła się cieszyć urokami ciąży :ico_ciezarowka: :ico_oczko: :-D :-D :-D ale fajnie , że nam się wątek w kolejne maluchy rozrasta :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to która następna??? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 13-01-2012, 11:34 ] Julchik a tak w ogóle to gdzie masz suwaczek??? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
julchik22, Jeszcze raz zycze spokojnych 9 miesięcy :-D
i oby mdłości raz dwa przeszły
hihih ciekawe jak to jest im bardziej sie chce tym nie wychodzi
my dzis w domku Bartoszek w nocy gorączkował po szczepieniu tak wiec wole nie ryzykować
i bawimy sie w domu
nóżka jedna troche spuchła robie okłady mam nadzieje ze raz dwa dojdzie do siebie
dziewczyny wstawie wam zdjecie swojego brzuszka
a jak chcialam zrobic zdjecie w calej okazalosci bo jeszcze nie widziałyscie mnie a jestem ruda to moje dziecko weszlo