no własnie jeszcze nic muszę na jakies sklepy uderzyć z tego co widzę to dosć szalone kolory w tym roku będa chabrowy żółty czerwień ..... to samo musze dla siebie cos wypatrzeć bo az sie wstyd przyznać ze niektóre ciuchy mam jeszcze za panny :-)aaa gozdzik pochwal sie co wypatrzylas dla dzieciaczkow na wiosne
hahah tez tak mówię co roku i co.... kończy sie ze kupuje znowu dzieciom :ico_haha_01: mam do tego słabośćjuż S. powiedziałam, że teraz zamiast dzieciom kupować to my musimy się obkupić..

i tu jest pies pogrzebany :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:w domu jak jestem to se mogę dresy założyć... ale do pracy już trzeba się jakoś ubrać.... po za tym zacznę być trochę bardziej niezależna finansowo więc i będę sobie mogła pozwolić na przyjemności takie tylko dla mnie
Twoja waży prawie tyle co nasza Martyna. Teraz przez zimę przytyła i ma 20,5 kg a tak do tej pory to 19-19,5 a ubrania ma na 122-128ile teraz wasze dzieci ważą? bo zuzka 19.5 a na bilansie miala 18
wysoka dziewczyna :ico_brawa_01:Julcia za to 25,5 a ciuchy na 134
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość