no to wklejam fotki ale tylko samo łóżko, reszte pokoju jak ogarnę bajzel poremontowy ....
zdjęcia zrobione telefonem
wisnia jeśli chodzi o spiralę to ja polecam Ci Mirenę, owszem kosztowała mnie 950 zł z założeniem, ale po pierwsze wystarcza na 5 lat! a to i tak wychodzi taniej miesięcznie niż tabletki antykoncepcyjne albo jakieś plastry czy nawet gumki... po drugie nie musisz pamiętać o antykoncepcji... luz przez 5 lat... Mirenia działa na zasadzie połączenia zwykłej spirali z tabletkami antykoncepcyjnymi jednoskładnikowymi (tymi które są zapisywane kobiecie która karmi piersią)
założenie spirali jeśli kobieta rodziła naturalnie nie powinno boleć za bardzo , może troszeczkę. ja nie rodziłam więc mnie bolało ale można przeżyć.. jakoś.. :ico_oczko: hehe
ogólnie najbezpieczniejszy środek antykoncepcyjny dostępny na rynku... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: no i do tego jakby tego było mało... nie mam miesiączek... raz na jakiś wielki czas jakieś jednorazowe plamienie.. ale nic strasznego.. brzuch nie boli... nie jajeczkujesz i ogólnie ja jestem bardzo zadowolona :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: