24 mar 2009, 10:05
Witam
Dziekujemy cioteczki :ico_oczko:
Bylismy wczoraj u pani doktor i dostał antybiotyk rozbierało go na całego , nawet ucho czerwone, a kaszel przerazliwy. Nie wiem tylko czemu w niedziele nic nie słyszała i nie dała mu antybiotyku, a tak przez noc jeszcze barzdiej sie rozchorował, Dzisiaj cała noc nie spał tylko krzyczał nie nie...Dostał augumentin i martwiłam się czy wypije, jakos poszło, dobrze, ze jest słodki, jesli by nie chciał go przyjmować to musiałby zastrzyki brać :ico_olaboga: . widze, ze odrobine lepiej sie czuję, a chudzinka taka sie zrobiła z Kornelka. No ale teraz to juz musi byc dobrze.
Maritka- dzięki za fotki, super widzę, że spotkanie z Renią miałyście, :ico_haha_01:
A na poprawe nastroju po tym wszystkim , męzus mi niepsodzianke zrobił i wczoraj kupił mi auto, grande punto, stoi w garazu jeszcze go dobrze nie obejzałam . Teraz musze sie zebrac w sobie i zacząć jeżdzić. Kornel dostał rowerek. Jestesy zaopatrzeni w pojazdy. :-D
I znowu zima przyszła, snieg spadł, fatalnie, kiedy ta wiosna przyjdzie...)
Chloe- jak ja bym poszła do kina zazdrtoszcze
Edytko- to się psinka rozchorowała, mam nadzieję, że juz lepiej
Nell- zagladaj częściej, jakies fotki byś przysłała
Mały nie chce pić przez ta chorobę juz nie wiem co mu robić, wogóle boje sie bo on po tym rota teraz antybiotyk bierze, zeby tylko biegunki nie dostał, bo augumentin moze sie do tego pzryczynić
Miłego dnia