no to znowu się pożalę :ico_wstydzioch:
W poniedziałek byłam u kontroli,czułam,ze za mało było antybiotyku bo skończył się a Zuzia dalej źle się czuła ale p.dr powiedziała że juz jest ok.Kolejna noc była koszmarna,gorączka płacz i kaszel,Gabi też kaszle okropnie.Dziś byłam znowu.Zuza kolejny antybiotyk :ico_placzek: na kolejne 7 dni :ico_placzek: Gabi nic...niby nie jest źle,ciekawe jak długo :ico_noniewiem: W poniedziałek mam umówioną wizytę u laryngologa z Zuzią zobaczymy co powie.Bo to 3 angina w ciągu 7 tygodni.Może to migdał,moze chociaż zleci jakiś wymaz z gardła :ico_noniewiem:
Co do przecięcia węzidełka to mnie ochrzaniłą,że dopiero teraz się zgłaszam bo to zaraz po urodzeniu trzeba :ico_noniewiem: ale jej dopiero niedawno to wykryli :ico_noniewiem: zdziwiona była,no niestety takiego mam lekarza :ico_noniewiem: Prawdopodobnie trzeba będzie zabieg zrobić w szpitalu bo juz jest za duża.No i jak stwierdzi,że ten migdał daje tak popalić to niech go wycinaja.Może i przedłuży się czas do wyjadzu ale muszę to tu załatwić bo tam to nie wiadomo co to będzie.Wszystkiego się dowiem w poniedziałek.Miałam jeszcze iść w poniedziałek do dentysty z Zuzią i ze sobą ale nie da rady bo się wizyty pokrywają.
Gabi mi marudzi,kaszle w nocy i nie spimy wszystkie.Mam dość :ico_placzek:
Dużo zdrówka dla Oktawianka na 4 latka! :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_tort:
[ Dodano: 08-11-2007, 19:19 ]
Tak przed chwilą padła Gabi

tu jako denatka :ico_haha_01: z przedwczoraj

tu w kucyczkach

malowanie farbami

moja chora zuziunia
właśnie Gabi płacze,dusi ja kaszel...no to po spaniu