hejka
iza30 gratuluje kolejnej :ico_ciezarowka:
a przed komunia nie ma co się stresować , przynajmniej ja jestem jakos dziwnie wyluzoawana :ico_oczko:
ja przyjecie robię w domu bo jedni goscie przyjdą w sobote , tak jak jest komunia a inni w niedziele , bo maja w swojej miekscowości w tym samym dniu , a ja mam i tak przyjezdna rodzinę i bedziemy siedzieć i jak bym robiła gdzieś w likalu to i tak bym musiała w domu szykować
mam nadzieję że będzie ładna pogoda , bo planuję zrobić imprezke na podwórku pod zadaszeniem :ico_oczko:
u nas tez sa alby juz zamówione , oprócz tego mam już wszystko wianuszek , buciki , rękawiczki , torebeczke i takie pierdółki :ico_haha_02:
a i sukieneczkę na przebranie tez zakupiłam , ale nie czysto białą , taka żeby można było potem wykorzystać na wesele , czy niedzele :ico_oczko:
jedynie to zastanawiam się jeszcze nad zakupem jakiejś pelerynki , jak bedzie chłodniej ale nie wiem czy to nie zbędny wydatek , bo taka która nam się podo :ico_oczko: kosztuje około 100zł :ico_noniewiem:
a włosy , to juz problem mojej siostry fryzjerki :ico_oczko:
ale napewno bedziemy kręcić na walki ,i jakieś delikatne podpięcie na rozpuszczonych włosach :ico_haha_02:
co do zaliczenia to nasza katechetka jakoś tak lajtowo podchodzila do tego przygotowania , a w piątek jest egzamin z ksiedzem , zobaczymy jak to bedzie , zdam relacje w piątek :ico_haha_02: