mama_zuzi1980 pisze:Podobna sytuacja u Ciebie tyle ze Lukasz to od Ciebie a Sara od mojego meza... Gdyby ona zyla to co innego, a tak skojarzenia z nieboszczka, brrr..........
Anitka, znam jedna dziewczynke Angelike nawet fajna mala, ale samej tez mi cos nie pasuje w tym imieniu... sama nie wiem co.....
kasia1983 pisze:mama_zuzi1980 pisze:Podobna sytuacja u Ciebie tyle ze Lukasz to od Ciebie a Sara od mojego meza... Gdyby ona zyla to co innego, a tak skojarzenia z nieboszczka, brrr..........
Anitka, znam jedna dziewczynke Angelike nawet fajna mala, ale samej tez mi cos nie pasuje w tym imieniu... sama nie wiem co.....
Moim zdaniem sytuacja faktycznie podobna ale ja z tym Łukaszem się rozstałam i wiem że nie chcę nigdy z nim być a twój mąż stracił ją przez wypadek to zupełnie co innego
Ja ze względu na mojego męża nie chcę tego imienia bo nie chcę żeby jemu było przykro ale już z nim o tym rozmawialam i on powiedział że wie że ja tylko jego kocham i że on chce te imię
mama_zuzi1980 pisze:. A poza tym masz bardzo tolerancyjnego meza, moj to by chyba skisl zanim by sie zgodzil na imie jakiegos z moich bylych sympatii
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość