barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2007, 23:22

dziewczyny, aleście napisały...
ojojoj... toż już późna godzina
odezwę się jutro panieneczki, słodkich snów i miłej pobudeczki
a wszystkim świetującym gratuluję :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-04-28, 09:27 ]
witajcie o poranku
pobudka śpioszki :ico_ciezarowka:
ja jak zwykle miałam dziś pobudkę o 6 za sprawą Wiki, która od tygodnia uważa to za odpowiednią porę do wstawania
byłam wczoraj u gina i właściwie wszystko jest OK, poza małym grzybkiem który mi sie przyplątał :ico_placzek: i choć krewka w ogóle mi się nie poprawiła, tylko raczej stoi, co i tak lekarz uznał za dobra oznakę, bo nie spada
za to bardzo się cieszę, bo mogę sobie pojechać nad to morze z Wiki i nie ma przeciwskazań, tylko mam się jeszcze pojawić na wizycie dzień przed wyjazdem
u nas dzisiaj też pewnie będzie cieplutko jak wczoraj, więc spędzę dzionek na podwóreczku z moją latoroślą i może trochę brzuszek mi odpocznie na huśtaweczce
do zobaczonka później

joanna1111

28 kwie 2007, 10:08

Czesc dziewczyny ja wpadlam sie z Wami tylko przywitac :ico_ciezarowka: Jak to sie mowi TT uzaleznia.Choc na chwile ale musze do Was tu zajzec. :ico_haha_02: Dzis mamy tak piekny dzien a moj facet jest w domciu ze musze to wykozystac :ico_oczko: Oczywiscie chodzi o spacer :-)
Malolata nie przejmuj sie tata.Zobaczysz jeszcze bedzie najlepszym dziadkiem na swiecie.Mam wuja,ktotry tez nie chcial wnuka nawet dawal corce kase na aborcje a teraz dziadzius do rany przyloz. Tak wiec nie martw sie bedzie dobrze.
Basiu334 dzis lepiej? :ico_brawa_01:
Wpadne do Was pozniej :ico_haha_02:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 kwie 2007, 10:35

I ja witam!

Dzięki Asiu, jakoś żyję, tylko mi się cały czas dłuży! Tak chyba zostanie do końca.

Posprzątałam trochę, ale resztę zwalam na męża, nie ma głupich :ico_nienie: !! Którego nie ma, bo pracuje. W ogóle w przyszłym tyg. on nie pracuje tylko 3 maja. A tak to cały czas...

Masz rację Asiu, dobrze że choć na tt można wpaść. Pozdrawiam (y) :ico_ciezarowka: !

basik334

28 kwie 2007, 11:10

Oj, Kwiatku, ja Ci chyba nie pomogę, ale bądź dobrej myśli. Swoją drogą - fakt, kawał chłopa! Mój Jasio na początku 30.tyg. ledwo miał 1,30. Ale chłop może być duży, tylko trzeba go jakoś urodzić... :ico_ciezarowka: Będzie dobrze, zobaczysz!

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 kwie 2007, 12:55

Kwiatku, każda z nas ma chyba takiego olbrzyma. Może to syndrom październikowych dzieci? (Bo chyba każda z nas mniej więcej w tym okresie wpadła :ico_oczko: ) :ico_haha_01:
Ja mam wizytę na 2 maja i wtedy dam znać, co tam u Jakusia słychać :-D

joanna1111

28 kwie 2007, 15:31

Czesc znowu ja.Teraz odpoczywam w ten upal.U nas 30 stopni :ico_olaboga: Zdycham tylko w domu da sie wysiedziec.
Basiu334 nie przejmuj sie ta niecierpliwosc to slyszalam ze to syndrom kobiet w ciazy juz od 7 m-ca.
Jak dzisiaj sprzatalam to Julka tak przebierala nozkami ze az poleciala mi lezka :ico_placzek: Tak sobie pomyslalam ze juz mamie pomaga ta mala istotka.
Malolata ja tez mam termin u gina na 2 maja i nie moge sie juz doczekac.Pozniej bedziemy obie zdawac relacje :ico_brawa_01:
Kwiatuszku ja tez nie wiem co to znaczy ale badz dobrej mysli.Ale synka to dobrze dokarmiasz :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

małolata

28 kwie 2007, 16:42

Dobrze Asiu :ico_haha_02: Ja mam wizytę na 13.05, tak więc w domu powinnam być koło 15 może 16, bo gin wiecznie poślizg ma :ico_noniewiem:

A jutro jadę do Katowickiej Silesii. Wstąpię do TESCO i zobaczę na kosmetyki z Nivea Baby. Tak sobie myślę, że termin ważności będzie upływał dopiero koło 2008 roku, to bez problemu mogę kupić je już teraz! A jestem pewna, że czy bym kupiła kosmetyki teraz, czy dopiero za miesiąc, to i tak kupiłabym z tą samą datą ważności, bo przecież takie sklepy jak TESCO kupują bardzo dużą ilość towaru i nie zejdzie im cały do czerwca, kiedy to miałabym kupować, tak jak planowałam na początku :ico_noniewiem:
Poza tym wstąpię sobie do 5-10-15 zobaczyć na ciuszki, a na koniec pójdę do kina n jakiś film :ico_brawa_01: :-D Jednym słowem- będę się relaksować, hihihi :ico_haha_01:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 kwie 2007, 18:59

czesc dziewczynki.
ja dzis w domku siedze zrobilam ciasto z truskawkami i bede sie objadac, a moj kochany u sasiadow pomaga przy remoncie.
u nas dzis niejest za cieplo bo wiaterek sie zrobil i sloneczko zaszlo :ico_placzek:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2007, 19:37

U mnie tez az za cieplo! :ico_olaboga:
A dzieci sobie na kolacje pizze zamowily, wiec trzeba bylo przygotowac i dobra byla! A teraz to mi brzusio peka! i zgaga pali! Chyba to nie jest zbyt dobre jedzonko dla kobitek w ciazy! :ico_nienie: :ico_ciezarowka:
Jutro niedziela! Co tam macie w planie! U mnie troche lenistwa i spacerek! :ico_ciezarowka:

joanna1111

29 kwie 2007, 10:07

Czesc mamuski.Ja tu dzis pierwsza. Dzis super dzien a ja mam jeszcze dzis goscia z polski.Bedziemy dzis grilowac. A poza tym leniuchowanie bo u nas w niedziele to wszystko pozamykane i tylko sie leniuchuje.
Malolatamasz racje z ta data waznosci.To nie ma naprawde znaczenia czy kupisz dzis czy za miesiac. Patrz tylko na produkty z najdluzsza data waznosci i z glowy.Przyjemnych zakupow.No ja mam termin na 16 wiec zdam relacje dopiero pod wieczor. :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: Milego dzionka brzuchaczki :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”