kamilko bardzo ladny brzuszek i ty rowniez hihi
u nas nie ma takiego problemu ... bo A sam nie wychodzi... wczesniej zawsze razem imprezowalismy i super sie razem bawilismy .... a teraz spokojniej ale rowniez razem... i jak jest jakas imprezka to ja nigdy nie mowie, ze nie idziemy bo ja mnusze odpoczywac... ale tez pewnie dlatego ze czuje sie na silach hihi i lubie wychodzic....
przedchwila dzwonil kolega z zaproszeniem na grilla... i gdyby adas chcial to bysmy poszli... choc szzczerze to mi sie nie chce... hihi no ale adam tez wolal zostac w domku...
a samej napewno by mnie nie zostawil..
z nas takie troche papuzki nierozlaczki hihi
ale za to jutro rano idzie z chlopakami pokopac w pilke, a ja w tym czasie pewnie bede smacznie spac hihi
niedlugo rowniez szykuje sie jakis wieczor kawalerski wiec napewno pojdzie sam.... hihi a ja nie bede zla... ale bardzo nie lubie byc sama w domku zwlaszcza wieczorem albo noca.... brrrr
a za 2 tygodnie u nas imprezka... i grill hihi zapraszam!!!
wrocilismy niedawno z londynu... przejedzeni chinszczyzna... lodami owocaami itd hihi
trafilismy na super wyprzedaz.... i kupilismy kurteczke na chlodniejsza jesien albo cieplejsza zime... hihi i czapke do tego... dla chlopczyka.... hihi ale cena byla taka super 1,50 funta i czapka za 0,68 pensa.... hihi funt stoi ok 5,52... wiec same widzicie ze prawie za darmo... hihi najwyzej komus podarujemy jesli bedzie dziewczynka hihi
poza tym 3 body z krotkim rekawkiem... hihi i tyle... bo akurat wszystkie sklepy juz zamykali i w kazdym wlasciwie bylismy wypraszani hihi zakupki na szybko hihi