aga jestes kochana :ico_buziaczki_big: nat napisal niedawno ze w szpitalu jest koszmarnie,wszystko ja boli od tego siedzenia a dzis ich nie wypuszcza bo lekarka powiedziala ze nie moze jeszcze dac gwarancji ze wszystko bedzie dobrze a ze to male dziecko to woli miec je na oku.ja juz swira dostaje
[ Dodano: 2007-04-27, 12:30 ]
aga brawa dla Dejviego chlopak na schwal jak sie patrzy
Aga_fr, hahaha super zdjecie z moim ulubionym Leonem zawodowcem ten film to ogladalam 43 razy dopuki moj brat go niewykasowal z kompa bo go w kurzalo ze za kazdym razem plakalam przed ekranem jak wracal z pracy hahahaha
no ja nierozumiem czemu ich niewypuszcza przeciez i tu i tu moze lezec, a jak maly sie czuje dobrze, to by wtedy chociaz jakies warunki zapewnili dobre w tym szpitalu, do niczego normalnie nasza sluzba zdrowia.....
hej dziewczynki jak to nAT JEST W SZPITALU? A CO SIĘ STAŁO?
UCAŁUJCIE JĄ JAK WRÓCI i Oskarka też bidulek chory tak?\
ja wyprowadzam się do londynu na wakacje, wogóle rozmawiałam z Julie przez tel i postanowiłam na stewardesse aplikować tylko pytanie czy mnie przyjmą?... zobaczymy całuje Was gorąco
witajcie kochane! lemonii, trzymam kciuki, aby ci sie wszystko ulozylo... zabierasz ze soba kornelka, czy jakis czas zostanie z babcia?
jak sie ma nasz oskarek?juz lepiej?wypisali go do domu?ma ktoras z was informacje od natashki?
wiesci od natalki-samopoczucie w miare bo mam w koncu kolezanke na sali i juz nie jestesmy sami.tylko ogolne wycienczenie daje sie we znaki.maluszka wciaz meczy kaszel ale jzu jest lepiej.w weekend nie ma wypisow wiec licze ze w poniedzialek juz opuscimy szpital.buziaki dla wszystkich.