Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 12:38

Lepiej sie przyzwyczaic i jak zmieniamy chlopca to lewym kciukiem trzymac siusiaka w dol i wycierac prawa reka! Ja tak robilam, bo niespodzianki czesto sie zdarzaja! hihihi!
Ula, ale masz profil! super! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 13:16

no basiu tez coś mam takie przeczucie, ze szybko to on się nie bedzie chciał z mojego brzuszka wynieść :-D
a oparzenei już lepiej już babelki zeszły teraz mi się nowa skórka robi, ale juz coraz lepiej to wyglada, mam nadzije ze do 10 sie zagoi bo wtedy mam wizyte u gina :-D
kurcze to chyba bede musiała sobie jakiś nie przemakalny fartuszke sprawić do przewijania maluszka :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-04-30, 13:35 ]
A ja sobie własnie nowy suwaczek zrobiłam i zobaczyłam ze mi sie pomyrdało bo mi 32 tydzien dopiero w piatek zaczyna :ico_puknij:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 14:09

Kremikiem brzusio traktuj dwa razy dziennie, to wszystko zniknie!
A z suwaczkami to roznie bywa! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 14:57

oj coś tu puściutko, nikogo nie ma :ico_placzek:
a mój maluch to mi chyba zaraz dziure w brzuszku zrobi tak szaleje :-D

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 15:21

Hihihi!!! To taki urwis jak moja malusia! hihihi! To z nich parka urwipolciow bedzei! :-D :ico_brawa_01:
A ja to na poczcie bylam i juz z powrotem jestem, ale rzeczywiscie malo tu kobitek dzisiaj! Na dlugim weekendzie sobie moze gdzies siedza! :ico_ciezarowka:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2007, 16:28

Czesc ja jestem :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Ale sie usmialam z tych siuskow na szyi bo mu sie sisiak podwinal.No mialam ladny ubaw. A moja tez jakos znowu w poprzek sie ulozyla i jezdzi mi juz od 3 dni po brzuchu ale ostro.Wszystko wyglada jakbym miela obcego w brzusiu.Komedia.Wczoraj za to mi skopala zeberka.No chyba nasze rybki coraz wieksze i sie bardziej rozpychaja :-D
Ula super zdiecia.Pawelek ma sie gdzie rozpychac :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku

30 kwie 2007, 17:42

Witam :-D
Nadrobiłam zaległości. Coś mało ich było, bo tylko dwie strony od wczorajszego południa :ico_noniewiem:
Z Silesii wróciłam z kosmetykami z NIVEI, pampusiami i innymi bzdetami :-D
Za to dzisiaj przyszły paczki z zamówionymi rzeczami z allegro, tzn. laktatorek AVENT ISIS, ręcznik z królisiem (pod spodem link do niego :-D ) i resztą przydatnych rzeczy (m.in. majtasy poporodowe i wkładki laktacyjne).
Czekam jeszcze tylko na pieluchy tetrowe, ceratkę pod prześcieradełko,itp. Coś czuję, że przyda się ona również jako fartuszek, skoro tak jak Aniu mówisz- chłopaczki lubią "lać na wszystko" :ico_haha_01:
Tak więc wyprawka została już chyba zakończona :ico_brawa_01:

http://allegro.pl/item189504007__okryci ... kiem_.html

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 17:55

No to fajne zakupiki porobilas! Ty na allegro szalejesz, ja na ebayu, to to samo, ale istnieje wersja francuska, polska , niemiecka itd! Ja to sporo ciuszkow tak zakupilam, bo tutaj z okazji to tego bardzo duzo, a przeciez mala dzidzia to nie zniszczy, ani nawet nie poplami, no bo czym! Wiec za cene 2pizamek 30roznych ciuszkow mozna miec! super! To bylo zupelnie nowe, a niektore z etykietkami sa! :ico_szoking: Bo ludzie dostaja czasem prezenty a to od razu za male! hihihi! :ico_ciezarowka:

małolata

30 kwie 2007, 18:54

Zgadzam się z Tobą Aniu. Ja zazwyczaj ciuszki kupuję w lumpeksikach w moim mieście, bo też widać, że niektóre ani razu nie były prane i w dodatku ZERO ŚLADÓW UŻYTKOWANIA! :ico_szoking: Dlatego jakiś czas temu kupiłam całą reklamówę ciuszków za 60zł!!!! Za tyle samo mogłabym kupić 4 body (bo jedno po 15zł stoi w tych naszych sklepach :ico_noniewiem: )
A większość przyborów kosmetycznych albo nie ma w jaworznickich rossmannach i innych, albo są, ale pięć razy droższe :ico_olaboga: Dlatego urządzam sobie łowy w silesii bądź na allegro :-D
Wiem, że na pewno z dwóch rzeczy wyszłam wiele na plusie, bo znalazłam w aptece w silesii chusteczki TODDIES za 9,99 i to z pudełkiem, a na allegro kosztują 10,90 i jeszcze 7zł za przesyłkę dołożyć trzeba :ico_noniewiem:
A druga rzecz, to gaziki ze spirolkiem na pępuszek. No to zabuliłam 5zł za 10szt, a na allegro 1zł/szt. + przesyłka :ico_haha_01:
Tak więc mogłam wydać pięć stów, a wydałam tylko trzy i pół chyba :ico_haha_01:
Nie powiem, jaką minę zrobił mój P. Serduszko go zabolało, jak zobaczył ile kaski w to wszystko poszło, a za głowę to się chwytał chyba ze sto razy :ico_smiechbig:
Ale teraz to już z górki pójdzie, bo wszystko mam i się tylko będzie dokupywać później to, co się będzie kończyć :-)
Zastanawiam się tylko nad pampersami. Co prawda mam już dużą pakę, ale po prostu zastanawia mnie to, po co zrobili podział na: new baby 1 (2-5kg) i 2 (3-6kg). Myślę, że bardziej logicznie byłoby podzielić np. 1 (2-4kg) i 2 (4-6kg). Nie uważacie? :ico_noniewiem:
Rozmiar 1 jest mniejszy od 2, a mogą go używać dzieci, które równie dobrze mogą należeć już do rozmiaru 2. Dla mnie to trochę...głupie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-04-30, 18:56 ]
Wiem, że przejmuję się pierdołami, ale stojąc w sklepie, główkowałam baaaardzo długo: czemu tak a nie inaczej? które lepiej? itd. W końcu wybrałam rozmiar 2, bo skoro mały już teraz waży wiele więcej niż powinien, to i 2 na pewno będzie dobra, jak się urodzi. A jeśli nie, to na pewno się nie zmarnuje, bo mogą przecież poczekać, aż mały podrośnie, a do tego czasu można przecież kupić mniejszą paczuszkę mniejszego rozmiaru :-)

[ Dodano: 2007-04-30, 18:57 ]
Ło jezu! :ico_szoking: Ile naskrobałam! :ico_szoking: :ico_olaboga: Sorki dziewczynki za tę lekturę :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

30 kwie 2007, 19:25

Witam :ico_haha_01: wszystkie :ico_ciezarowka: :-D
Monike z Poznania rowniez :-D
Mialam problem z netem :ico_placzek: cos chcialam napisac i
zapomnialam co :-D :-D ale sobie przupomne :-D
Ula brzusio fajny :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”