Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 19:39

Co do pieluch, to ja wam powiem jak u mnie bylo!
Moj syn wazyl 3.5kg (52cm) i nosil od razu rozmiar 2, a corcia to byla maciupka 2.7kg (47cm) i potrzebowala rozmiar 1 i to dosyc dlugo, bo jak nie to jej ta pielucha az pod pachy wchodzila! :-D Twoja reakcja jest bardzo rozsadna, ja tez tak za kazdym razem zrobilam, to maz dokupowal mi pieluszki dla corci, bo strasznie usmialismy sie jak jej wlozylam pierwszego pampersa! :-D :ico_ciezarowka:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 kwie 2007, 19:49

Wiecie co? Wróciłam z zakupów i się nieźle obłowiłam - sobie koszulkę w NORMALNYM sklepie rozmiar 40 i tuniczkę rozm. :ico_wstydzioch: 44. Do tego podkoszulek... :ico_wstydzioch: też 44.. Ale czuję się fajnie - już nic nie kupuję w tych rozmiarach! Musi starczyć na 2 miechy!

Ale najważniejsze! Naszemu Jasiowi kupiliśmy rożek, kocyk i powłoczki na pościel takie jakie chciałam od dłuższego czasu- właśnie takie:

http://www.tosia.pl/product_info.php/in ... AT140.html

I 2 pary rampersów i 2 bodziaki :ico_brawa_01: Poprawił mi się humorek :ico_brawa_01:

Mam nadzieję, że nikt mnie nie zbije za tego linka...

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

30 kwie 2007, 20:06

U nas w miescie jest istne zaglebie lumpeksow i jest pare gzie mozna dostac istne rarytasy za grosze!!!!
Ciuchy z angli lub irlandii, dobrej jakosci a takze bardzo praktyczne :-D
z zakladkami na lapki zeby sie maluch nie podrapal :-D

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 20:45

Latem, to dzidzi moze byc w takich za cieplo, bo to jakby rekawiczki nosil! Czasem w lipcu to tylko body im sie tu wklada! :-D :ico_ciezarowka:

zapalka
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

01 maja 2007, 04:10

Hej, czy znajdzie sie miejsce dla kolejnej :ico_ciezarowka: lipcoweczki??? :-D :-D :ico_wstydzioch: jejciu..czy to normalne ze ja spac nie moge???zobaczcie o ktorej wprosilam sie do Was..myslalam ze dopiero przy koncowce bede miala problemy ze spaniem :ico_placzek:to co bedzie pozniej :ico_olaboga: :ico_olaboga:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

01 maja 2007, 09:57

och.... :ico_zly: cały wczorajszy wieczór próbowałam wejść na nasze lipcówki i NIC! :ico_zly: jakieś errory :ico_zly:
Ale że dzisiaj już się da, dlatego....WSTAWAĆ ŚPIOSZKI KOCHANE! :-D :ico_brawa_01:

basiu, śliczny komplecik! W dodatku zabójcze kolory! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Właśnie zastanawiałam się ostatnio, czy czasem nie wziąć identycznego, ale...stwierdziłam, że długo jeszcze nie będzie mi potrzebna pościel dla maluszka, bo przecież na poduszeczce spać nie będzie, a zamiast kołderki świetnie posłuży mu kocyk! No, a śpiworek mam. Taki ładny, z CHEROKEE :-D W tesco kupiłam. 0-6 miesięcy, a cena? 45,00 :ico_brawa_01: (jak znajdę linka, to prześlę :ico_oczko: )

:ico_szoking: Ale byłam w szoku, jak zajrzałam na pocztę, a tam...: "wygrałeś: super kombinezon..."!
Ale fajnie! Bo wczoraj zalicytowałam tylko na allegro, z myślą "jak mnie ktoś przebije to trudno, a jak nie to fajowo". A przecież bym się nie zrywała wcześnie rano, tylko po to, żeby zalicytować kombinezonik, który może być, a nie musi :ico_noniewiem:
Dlatego pochwalę Wam się nowym nabytkiem i prześlę linka :-D :

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=186651371

Mały będzie ślicznie wyglądał w te święta bożego narodzenia! :ico_brawa_01:

zapalka, witamy! witamy! :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:
To bardzo dobrze, że lipcóweczki się jednoczą i jest ich cooooraz więcej! :ico_brawa_01:

ULA śliczny brzunio! Coś mniejszy się wydaje, niż wtedy przy tym ogromnym jajeczku, ale... i tak jest słodziusi! :-D

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

01 maja 2007, 10:28

Czesc mamuski :ico_ciezarowka:
Witam zapalka w lipcowkach. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: Nie martw sie ja mam ten sam problem i juz nie od wczoraj.Dzis np.juz o 1 nie spalam do jakiejs 2:30.Ale za to odsypiam do 9, 10.
Zapalka opowiadaj na kiedy masz termin i cora czy syn.
Basiu bardzo ladny zakup :ico_haha_02: Jasiowi bedzie ladnie :ico_haha_02:
Malolata tez ladniutki kombinezonik
A ja juz mam posciel,ale nie taka typowa dla malucha.Posciel nawet dla juniora.Podusia plaska,ale narazie nie bede uzywac a koldereczka 100*135.Wezme i bede skladac na pol.Juz przymierzalam w lozecku pasuje idealnie.Lozeczko tez duze bo 70*140 bo mozna je potem rozebrac na junior lozeczko.

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 maja 2007, 10:45

Super zakupiki ! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Czesc Zapalko! No nazbieralo nas sie tutaj ! Swietna sprawa! :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
A ja tez bylam obudzona o 4tej rano, ale z lozia nie wstawalam, bo jak wstane to potem koniec nocki! A zle spie ostatnio wiec trzeba sie troszeczke zmusic, bo jak nie to potem jak zombi laze po chalupce i wszystko mnie denerwuje! A przeciez dzieci sa i trzeba sie nimi zajac!
Nie wiem jak wy, ale ja juz licze tygodnie co mi zostaly do konca i chcialabym juz byc w lipcu! :ico_ciezarowka:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 maja 2007, 11:18

witam wszystkie dziewczyny.
JA w nocy tez spac niemoge dzisiaj zgage w nocy mialam :ico_placzek: no i kregoslup ciagle boli.
Ula ladny brzusio :ico_haha_02:
widze ze wszystkie zakupki juz robia dla dzidziusiow

basik334

01 maja 2007, 11:40

I ja dziś witam! Witaj Zapalko!

Fajnie leci czas, całe rano była u mnie rodzinka! :ico_ciezarowka: Jak tam, kochane, wypoczywacie? U mnie Jaś nie próżnuje w brzuchu! :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”