Witajcie kochane
Oj ladniejsza pogoda i juz nam sie przy kompie nie chce siedziec
No mam nadzieje ze juz dzis Natalcia cosik skrobnie , Ja wczoraj ogladalam do 1 w nocy Amelie ( po raz 20 ) i dzis sredni wyspana jestem chociaz moje dziecko przespalo jednym ciagiem 13 godzin
iw_rybka, bo nasz Jedrus jeszcze malenstwo jest to potrzebuje cyca czesciej i tak bedzie 3 miesiace ale zobaczysz pozniej bedzie pieknie spac ( no miejmy nadzieje )
hej kochane ja tylko na sek...
maluch najpredzej wyjdzie w srode, ale i takw to watpie bo dzis dostal po raz pierwszy w zyciu goraczki 38 stopni i dostal jednak antybiotyk , wiec juz nie wiem kiedy wyjdziemy................
wiecej napisalam na pobudkach
lece do szpitala wyienic przyjaciolke bo juz sie wykapalam papaa
kobietki kobietki gdzie sie podzialyscie?????? TAKIE FAJNE BABECZKI W KRZACZORKACH SIE POCHOWALY I UDAJA ZE ICH NIE MA zobaczycie Julcia sie z wami policzy !!! a boksowac umie hihihiihi ( patrz zdjecie )
iw_rybka, tylko ty sie tu zakrzatnelas a wszystkie babeczki wcielo....no ladnie, a pogoda u nas przepiekna sloneczko swieci cieplutko prawdziwa ciepla wiosna, mzoe dlatego wcilo kobitki, albo siedza pod cieplutka kolderka jesli w polsce tak pochmurnie