Witajcie
serdecznie też witam naszą nową koleżankę
zapałkę i zapraszam do częstszego klikania
Uleńko brzuszek fantastyczny, od naszego spotkania troszkę ci przybyło, ale u mnie to samo, wszyscy mi mówią, ża za 3 miesiące to będzie widać tylko mój brzuch, a mnie nie
co do tematu ceratki o której pisałyście, to ja miałam przy Wiki, bo pomimo pampersów zdarza się czasami szczególnie na początku, że jeszcze niezbyt dobrze nam idzie w tym temacie i pieluszki zwyczajnie przeciekają, gdzieś tam boczkiem
ja kupiłam ceratkę pokrytą takim materiałem przypominającym cienki ręczniczek (razem 2 rzeczy zszyte) i wkładałam pod prześcieradło gdzieś na wysokości pupy na początku, to dzidzia cała na tym leży, bo przecież jest malutka
u nas to się świetnie sprawdzało w przypadku różnych wpadek (np. jak dziadkowie uczyli się zakładać pieluszki)
a co rozmiaru pieluszek, że się tak zazębiają wagowo, to wszystko zależy od wielkości dziecka, bo np. nasza Wiki używa 5 a moglaby wagowo spokojnie 4 lub 4,5 niestety są one np. za krótkie (obcieraly pachwinki)
a dziś z abnegano nie udało nam się jednak spotkać

ale nic straconego, jeszcze do porodu trochę czasu, a i po porodzie z pociechami też będzie okazja
[ Dodano: 2007-05-01, 15:13 ]
stawiam kremóweczkę

i herbatkę

bo mi dzis stuknela 90-ka