Kasi.k, serdecznie Ci gratuluje coreczki. Oczywiscie sie poplakalam z radosci Sliczne imie wybraliscie!!! Czekamy tu na Ciebie z utesknieniem. Trzymaj sie, Slonce naszego TT
Kochana Kasiu Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc Sporo radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych raczek
i ja się doklejam z życzonkami, dużo radości, mnóstwa odpoczynku w przerwach i tylko samych usmiechnietych buzi
trzymam kciuki za szybki powrót do domu ze zdrową kruszynką
Gratuluje Kasiu curochny.
Kiedy tak czytałąm o tym, że kasia idzie do szpitala i że wszytkie czekają na wieści moja kruszynka kopała, jak oszalała,pewnie też nie mogła się doczekać wieści, jak ja.
Jeszcze raz GRATULACJE !!!!!!!!
No to cudownie!!!!!!!!!!!
Szczerze mówiąc, po cichutki myślałam o chłopczyku, ale babeczka też jest fajna! Taka mała królewna
Kasiu, życzę zdrówka Tobie i małej i...wracaj do nas szybko!
Kij z odliczaniem! Twoja obecność jest tu wieeeeele ważniejsza!
No i oczywiście nie zapomnij o fotce królewny
Czesc dziewczynki!!!!
Wiem, ze sporo z Was wyjechalo i troche tu pustawo od kilku dni, ale i tak wpadlam zeby sie pochwalic swoja 100 dniowka. Dzis ja stawiam, kulturalnie kawke: z ciesteczkiem: I troszke muzyczki tez nie zaszkodzi: