Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2007, 11:29

no ja tez cos nie moglam na forum wejsc :ico_zly:
a posciel jest tez wieksza, ale pisze ze ta pasuje na łozeczko 120x60 wiec juz sama nie wiem jakas wziasc????

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

02 maja 2007, 11:31

Cześć dziewczynki :)
O 13 mam wizytę, więc wpadłam tylko na sekundkę, zajrzeć czy czegoś czasem nie naskrobałyście :-D
Śliczne zakupki porobiłyście! :ico_brawa_01: :ico_wstydzioch: Ja, jak się dowiedziałam, dostanę od cioci razem z łóżeczkiem: pościel, materacyk, prześcieradełka, pudełko na pampersy i inne takie :ico_brawa_01:

Asiu, co do Twojego wczorajszego posta...pochwal się ile masz lat! :-D Wątpię w to, żebyś była młodsza ode mnie, dlatego mogę Cię wspierać duchowo :ico_oczko: Na szczęście ja na swoje lata nie wyglądam i dzięki temu mam święty spokój :-D
Tak czy siak, nie przejmuję się opinią innych ludzi. Nie jestem jedyną, która w takim wieku dziecko sobie zrobiła. W dodatku myślę, że najważniejsze jest to, że kocham mojego dzidziusia i jego tatusia również i ani bym nawet myślała o oddaniu go! Co niestety zdarza się panienkom w moim wieku, kiedy już wpadną...:ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2007, 11:37

małolata to trzymam kciuki za udaną wizyte :-D
ja jestem tego samego zdania, nie liczy sie wiek mamusi tylko to czy maluszek jest kochany bo nieodpowiedzialni rodzice zdarzaja sie tez po 30

a mam pytanko jakie zabaweczki kupowac dla takiego maluszka??? czy wogole takie maluchy sie czyms interesuja???

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

02 maja 2007, 11:41

typowa pościel ma wymiary 100x135 i takie zazwyczaj są wkłady potem do obłuczek (nie spotkałam innych rozmiarów wypełnień w sklepach)

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2007, 11:48

ale ta pościel jest juz z wypełnieniem, wiec juz sama nie wiem co robić :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

barbapuppa

02 maja 2007, 12:07

no tak, ale zauważ, że potem będziesz musiała znaleźć pościel dokładnie w takim rozmiarze, gdybyś chciała dokupić powłoczki jakieś inne na zmianę i oczywiście wtedy też możesz lub musisz kupić w tej samej firmie
a maluszki to na początek zazwyczaj lubią jakieś miękkie przytulanki, grzechotki, w każdym razie bardzo kolorowe

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2007, 12:17

to chyba wezme te wieksze bo róznicy w cenie prawie nie ma, dzieki basiu za rade :ico_buziaczki_big:

a ja się w koncu do roboty wziełam teraz pieke ciasteczko a zaraz jeszcze dwa wafelki zrobię, bo dzis mają nas znajomi odwiedizc, a jutro jeszcze grilla planujemy, ale laptopek ze mną w kuchni :-D

barbapuppa

02 maja 2007, 12:22

mniam, mniam, ale mi zrobiłaś smaczka Uleńko chyba zaraz skoczę po jakieś ciacho
a my też jutro grillujemy, wlaśni mam w lodówce mięsko kupione (mam nadzieję ze nie zpomnę zabrać z pracy!) i jeszcze tylko dziś przyprawię, a jutro jakieś sałatki zrobię
będzie fajny przegląd, bo będzie parka z brzuszkiem i druga z 4-mies. dzidziulkiem i my z połączeniem obydwu atrakcji
oby tylko pogoda dopisała, bo dziś słonecznie ale zimno

[ Dodano: 2007-05-02, 12:27 ]
teraz mogę się dołączyć, przyniosłam sobie babeczki z ananasami, pychotka
zapraszam :ico_tort:

joanna1111

02 maja 2007, 13:13

Malolata ja mam 31 ale w Niemczech dzieci robi sie pozno dlatego tak pisalam wczoraj.No a w Polsce to mowi sie ze juz najwyzszy czas.Ja sie nie przejmuje ludzmi i to juz dawno od nastolatki.Bo inaczej to czlowiek by na leb dostal.I tak jak Ula mowi nie liczy sie wiek. :ico_haha_02:
Ale robicie smaczku Basiu i Ula.Ja dzis na 16 do gina jak bedzie wszystko ok to oczywiscie zalicze cukiernie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A dzis lekarz mowil wielkie podgladanie Julik.Waga i mierzonko jestem bardzo ciekawa jaka jest juz duza :ico_ciezarowka: ta nasza pociecha :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 maja 2007, 13:17

kurcze a ja mam wizyte dopiero za tydzien w czwartek, już się nie moge doczekac :-D
a wafelek już zrobiony, ciasteczko się studzi, no to teraz kolej na obiadek :-D

Basiu to jutro chyba wszyscy grillują to mi dziś nie grzeszyć za bardzo zeby się pogoda nie zepsuła :ico_smiechbig:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”