czesc dziewczyny
katelajdka mi to w sumie obojetne czy jej sie zmienia bo anwet w nich ladnie wyglada a taki kolorek wlosow zawsze mi sie podobal hihihi ale amsz super zdjecie synka czarno biale, no ekstra normalnie, a jesli chodzi o chrzciny to ubierz go normalnie i do kosciola naloz cos nawierzch zeby mu cieplutko bylo ale zeby sie nie spocil bo on tez duzy chlopak jest i pulchniutki to ma tez *naturalny kozuszek* hihiih ze tak to nazwe, a jesli chodzi o miesiaczke to ja dostalam w pierszym miesiacu po porodzie malpe jedna wredna i tak mam co miesiac mimo ze karmilam duzo dopiero przestalam niedawno..echhhh
Julcia ma wlasnie takie jakby biale dziaselka kurcze mam nadzieje ze to nie zabki a
jak ja poczuje palcem to powinno byc twarde miekkie czy jakie?? bo wtedy jej sprawdze paluszkiem dziaselka, a wczoraj wlasnie miala goraczke i strasznie okropnie marudna i dzis od rana to samo az sobie gryzie te lapki wszystko wkalda do buzi co zlapie, nawet swoja wlasna kolderke
mam nadzieje ze to nie zabki tylko ciekawosc swiata. no a Julcia juz lapie zabaweczki i je wklada do buzki ladnie sobie macha i juz za nozki lapie dokladnie stopki ale jeszcze ich niewklada do buzki tylko nimi macha