witajcie
U nas nocka przespana jak zwykle, mały zasnąło 21 i obudził się o 7.15, uśmialiśmy się wczoraj z mężem, staneliśmy wczoraj przy łóżeczku mały spał a my do niego zaczeliśmy mówić,,żeby nie budził się o 6 tylko do 7 pospał i w śmiech a mały przez sen tez się zaczął uśmiechać i tak co chwila, chyba nas slyszał i dlatego się usmiechał, no i posłuchał rodziców bo wstał po 7 ( przez ostatnie dni po 6 się budził)
Kasiulka- mam nadzieję,że ten szmer to nic takiego, pedietra nas upokajała,że dużo dzieci tak ma i potem wyrastaja z tego ale warto skontrolować, tylko przy niskiej hemoglobinie kardiolog nic nie stwierdzi , bo to też może byz przyczyną, więc najpierw trzeba małego podleczyć
Reni- mi te stopy też juz chyba nie zmaleją, większośc butów mam za ciasnych, a u prawej stopy paluch mnie boli z boku tak jakby od paznokcia, boję się,zeby mi się nie zacząl wrastać, miałam koleżankę której paznokcie się wrastały, miała paluchy popuchnięte i zaropiałe, okropność, poszła na zabieg wyrywania paznokci, nie wiem czy jej przeszło
[ Dodano: 2007-03-10 ]
u nas słonko rano świeciło a teraz już nie, ciekawe czy jeszcze bedzie ładnie