zborra, - ja os dzis szaleje -bo teorytycznie to zostało mi 10 dni - więc dzis była pizza, jutro kebab, potem inne swistwa - których nie ede mogła jesc jak beda karmic taki mam plan
Bardzo rozsądne podejście!!! Ja też sobie używam póki mogę, tym bardzie, że mój m ma fioła na punkcie tego , co jem...Więc dziś była pepsi...i lody...Jutro też chcę jakieś świństwo! Może pizzę?dawno nie jadłam...och, tak...
ja juz 17 kg do przodu, ale co sie dziwic, skoro np dzisiaj jedynym moim pokarmem od rana jest bita smietana i śliwki (tak na oczyszczenie sumienia)
iw_rybka, dzieki za pocieszenie
Rybciu, dzieki za pocieszenie. ja wlasnie wrocilam od dietetyczki i .... niczego nowego sie nie dowiedzialam. Takie rady to w byle jakiej gazecie moge przeczytac. No trudno. Ale na razie mam 7,5 do przodu a najgorsze miesiace wciaz przede mna. Pozyjemy zobaczymy...
wisienka24, - a co sie chciałaś dowiedzieć ...?? może ja pomogę ? - ja tez dietetyczka - z wykształcenia
IW - kochana kobieto -aby takie dalej informacje nam tu dawaj!!!
Gosia no to czekam na rozpis menu!!! Może tak...na śniadanie nutella, na drugie lody ze śmietaną, na obiad coś mega słodkiego, deser hm....może budyń, potem cola i popcorn...no i na kolację...kebab?może być???