witam pieknie
Juli witaj wśród nas
Alinka Ania Sliczne zdjęcia. Ja dziękuję za komplementy w stronę mojego brzusia. Szczególne dzięki
Kamilko dla Ciebie za twoj komplement.
Hanah pytałaś o wagę. No więc ja jestem wśrón nas chyba rekordzistą bo mam +22Kg i obecnie ważę 76kg, ale co tam nie jest źle.
No i dotarli w końcu wczoraj goście, a ja wybawiłam 7miesięczną Karolinkę i poplotkowałam ze znajomymi któych ponad rok nie widziałam
Dziś mój mężulek ma urodzinki ale jak zwykle zapracowany, może wieczorkiem je uczcimy, a już na pewno w niedziele jak rodzinka na obiad przyjedzie.
A dziś na obiadek planuję zapiekanki: bułeczka pieczarki i serek, uwielbiam. A na kolację sałatkę :gotowany kalafior, jajka na twardo, świeże pomidory i ogórki, zielona cebylka, majonez i przyprawy.
Pamiętam że ktoś pytał o przepiś na moje ciasteczka. Otóż bardzo ale to bardzo przepraszam, ale nie mogę wyjawić rodzinnego sekretu
jak narazie jestem twarda i nie dałam ani szwagierce ani cioci męża, bo to taki przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie z matki na córkę, wybaczcie.
teraz to do sklepu muszę iść, ale mam lekkiego lenia.
A co do rozpychania się dzieciątka w brzuszku, to ja też mam jazde, rock&roll kilka razy dziennie i przed snem obowiązkowo
[ Dodano: 2007-05-04, 10:42 ]Aha staniki do karmienia mam 2 oba w rozmiarze 80D
teraz są w sam raz i boję się że potem mogą być za małe