Anulaf ja tez bym poszla na wesele ale gdzies w Polsce.A jak nie masz kreacji to wpadni do mnie ja ostatnio kupilam sukienke na komunie.Troche rozciagliwa tak wiec i po porodzie bedzie jak ulal
[ Dodano: 2007-05-04, 14:59 ] Basiu no super,Ale ty sie nie masz co martwic o wage bardzo dobrze wygladasz.Chyba ze poszlo Ci wszystko w bioderka?
Abegano, tak między nami - teraz około 15 kg. Trochę w biodra, piersi, BRZUCH oczywiście - no i chyba woda i krew. A pokażę Wam jaki byłam szczupak, niech się dowartościuję Za chwilę wkleję, jak się uporam z szukaniem
Proszę bardzo - 46 kilo żywej wagi - w zeszłym roku nad Bałtykiem, tuż po ślubie... Ehhh, pięknie było
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 09:51 przez basik334, łącznie zmieniany 1 raz.
Basiu ale chudzinka byłaś teraz wyglądasz bardzo dobrze Nie masz co się przejmować tymi 15kg
[ Dodano: 2007-05-04, 16:07 ]
Ja też się pochwale jak wyglądałam przed ciążą, to zdjęcie było robione w zeszłym roku pod koniec lipca, byłam tydzień w niemczech a po tygodniu schudłam jeszcze bardziej bo tam troche ruchu miałam a do domku pod górke więc tak pare razy dziennie to efekty były widoczne
Oj, było - ciekawe, czy bezpowrotnie minęło? Boję sie że zostanę grubą babą!
Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwośc, jeszcze niecałe 2 miesiące, nie wiem jak Wy , ale ja mam dosyć. Coraz częściej łapię doły - bo się dłuży, bo jestem ciężka, bo się boję porodu, martwię się, czy Jaś będzie zdrowy i w ogóle... Chciałabym przyspieszyć czas
No, Kinga z Ciebie też szczupaczek, ślicznie wyglądasz, dużo poważniej niż na 18 lat.
Nie ma sie czym martwic! Porod szybko zleci i juz dzidzia bedzie!
Sraszna chudzinka bylas Basiu! Nawet jak ci troszke po dzidziusiu zostanie, to nie zaszkodzi! Przynajmniej, jak mowi moj maz, bedzie co podotykac! Wiesz Kinga, ja mam 20lat roznicy z moja duza cora i fajnie jest!