lilo pisze:Jasnie Pani :) no i jak, chyba wróciłaś cała, bo Cię widziałam na innym wątku?
Bo ja moja droga w UK w lesie nie mieszkam, wiec necik mam, to sie platam po TT
, a to, ze jestem na TT to tylko swiadczy o tym, ze dolecialam, w calosci do Londynu, a co bedzie dalej to zobaczycie jutro, bo dzisiaj wieczorem wracam do Polandii. Jak mnie jutro do 14 nie bedzie to znaczy, ze na porodowce jestem (bo w PL to jak w lesie - w domu internetu jescze nie mam). Pozalatwialam wszystkie sprawy pozytywnie i wystaralam sie dla mojej Łucji o cos na ksztalt becikowego bo okazalo sie, ze dostane wyrownanie za niepobrany macierzynski od 18 marca. Pieniazki beda na koncie juz w piatek
Edi jak taka ciekawa jestes to ci powiem, ze macierzynski skonczy mi sie w grudniu tego roku i do tego czasu okolo 23 tys PLN dostane od rzadu brytyjskiego. Chyba sie oplacalo to ryzyko.
Jeszcze jedna wazna sprawa! Moj malz dolancza do mnie w nastepna niedziele. Dostal jednak te prace w Polsce, wiec jestem u szczytu szczescia teraz
Kurde, obawiam sie, ze jak jutro szczesliwie wyladuje i nie urodze w powietrzu to juz na tym watku nie bedzie zadnego tematu. teraz pora na ktoras z was cos glupiego zmalowac, bo nie bedziemy mialy o czym mowic