witam wszystkie spiochy.
ja jutro ide do lekarza prywatnie na usg to jeszcze raz sie zapytam co to bedzie czy na pewno dziewczynka tak jak mowili w przychodni no i przy okazji o chorobowe sie zapytam bo do polskiego lekarza ide.
hello, super zestawienie joanna
ciekawe czy już tak zostanie czy moze którejś z nas niespodzianka przy porodzie sie zjawi i zamiast np. chłopca dziewczynka wyjdzie to by był ubaw
a u mnie dziś ponura pogfoda, cała noc padało, ale nawet ciepło jest wiec po obiadku wyciągne mezusia na spacerek, moze mi się troszkę krzyze rozruszja, bo dalej bolą
To by dopiero byl numer! Zamiast dziewczynki chlopak, a tu wszystkie ciuszki rozowe! hihihi!!! No u mnie pomylki nie moze byc, bo badanie genetyczne bylo!
[ Dodano: 2007-05-06, 12:34 ] Cos mi dzisiaj suwaczka zjadlo!
Czesc mamuski. Widzialam ze w Krakowie nie ma ladnej pogody a nawet lalo.W TV pokazywali jakis maraton na zywo.
No u mnie ostatnio w srode lekarz potwierdzil dziewczynke. Ale by bylo rzeczywiscie gdyby byl chlopak ale tez bym kochala tylko kinderniespodzianka by byla
witajcie
u nas leje, to prawda i niezbyt sympatycznie
a u mojej kuzynki wszyscy lekarze na USG twierdzili, że dziewczynka, a tydzień przed porodem wyszedł im chłopak, teraz Oskarek ma już 2 latka
Czesciej sa pomylki w druga strone, no ale coz wszystko moze byc! Zobaczysz przy porodzie, no ale chlopczyk, to tez fajno i wtedy parke bys miala, wiec super!
to prawda, w zasadzie gdyby nie teściowie, to byłoby mi wszystko jedno, choć oczywiście po Wiki mam większość ciuszków typowo dziewczęcych
wyobrażacie sobie chłopczyka w różowej sukieneczce w kwiatuszki, ale byłby ubaw