elenarNam niestety bactroban nie pomógł, maly bierze teraz antybiotyk Cyclak i ochronnie lakcid i raz dziennie jeździmy do szpitala i małego badają ( bo raz mi dostał temperatury nie wiadomo od czego) to tak zapobiegawczo bo jaszcze malutki jest. Normalnie to powinniśmy być w szpitalu ( ale dzieki cioci lekarzowi jesteśmy w domu - ona przychodzi jak malemu daje to paskudztwo - normalnie śmierdzi to sztuczną truskawką ). Nie przejmuj sie szczepieniami moj mały nie miał jeszcze żadnego prócz szpitalnych.
ML, Myśl że spokojnie możesz używać samoopalacza, ja smaruje sie garnierem skóra muśnięta słońcem ( a to też z samoopalaczem) i nic złego się nie dzieje.
MamciaKochana, Mam nadzieję, że ten kaszel to nic poważnego. Trzymajcie się dziewczynki zdrowo trzymam kciuki.
karolas, No dziewczyno dość tego chorowania stanowczo zabraniam
a tak serio życzę zdrówka i kuruj się kobitko
HekkateJa też się obawiam wypadania włosów co prawda mam ich b. dużo ale wolałaby żeby tak zostało. Koleżanaka mówiła mi ostatnio że te włosy to dopiero tak koło 3 miesiąca zaczynają wypadać. Może kup jakąś dobrą maskę do włosów - ja polecam maskę z silikonem ( u nas w fryzjerskim sklepie to jakieś 50 zł kosztuje ale tuba wielka wystarcza spokojnie na poł roku przy długich włosach, a po spłukaniu są piękne błyszczące i gładkie)
Małgosia Ja też raz zrobiłam ciasto z przepisu z netu i ochydne było. Nie ma jak wypróbowany przepis. mam fajny na ciacho o nazwie Orfeusz pychotka