justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 maja 2007, 20:55

A tak wogole to moja mala wazy juz 1.100 i na badaniu usg byla bardzo spokojna ale nie spala bo widziala jej buzie i oczka ( fajne uczucie ) ale po badaniu zaczela swoje kopanie.
A moj Tomek to czasami mowi malej " CO TY ROBISZ MOJEJ STYSI " :ico_smiechbig:

u mnie juz 28 tydzien :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2007, 21:42

hello, ja własnie wróciłam z kolejnych zajęć ze szkoły rodzenia, dziś było o pielegnacji i kapieli maluszka :-D dowiedziałam się ze do szpitala nie musze nic brac dla maluszka bo oni wszytsko dają, ubranka i pieluchy :-D
a mój maluch kopie mnie najbardziej w bok po lewej stronie, albo tylkiem mi przy żebrach jeździ :-D fajne uczucie no chyba ze za mocno kopie :ico_olaboga:
Małolata brzuszek super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2007, 08:23

witajcie melduje się o poranku
aleście dużo napisały...
w każdym razie ja zaraz mam wizytę u dentysty, a potem może uda mi się znaleźć chwilkę w pracy. żeby do was napisać o wczorajszym dniu
życzę wam lepszej pogody niż u mnie (leje i jest straszny wiatr) i miłego dzionka

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 maja 2007, 09:07

Witam śniadanko już zjedzone..... Dziś żadnych planów, nic do zrobienia...... Coś trzeba wymyśleć żeby nie zkapucieć... :-D

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 maja 2007, 09:08

Hej brzuchatki :ico_ciezarowka:
aleście sie napisały ufff czytania ze hohoho
Małolata super brzunio :ico_brawa_01:
co do mojego to mam naprawde dość gadania ty chyba zaraz rodzisz ??!!
owszem brzunio mam spore ale to gadnieeeeeeeeeee :ico_placzek:
A co do kopania to Zosia z upodobanie okłada mi pępek i czasem tak mnie rąbnie ze aż podskakuje :ico_brawa_01:
jednak generalnie Niunia jest bardzo grzeczna (od tygodnia czuje ja prawie cały czas) :ico_oczko:

Mam inny problem od 5 tyg boli mnie pod piersiami, juz bylam nawet na ekg bo lekarz myslal ze cos z sercem nie tak, ale okazało se ze jest wszystko ok. (czyli dziecko jest dobrze dotlenione)
Problem polega raczej na wyoko ułożonej i naprężonej przeponie która uciska moje narządu wew. efekat jest tego taki ze leżenie jest dla mnie kara cały bok (lewy lub prawy mi drętwieje ) :ico_placzek:
Czy któras z :ico_ciezarowka: tez to ma ??????????????????????

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 maja 2007, 09:16

sosim nie martw się ja też się tak męczę...... Moja przepona już od jakiegoś miesiąca jest tak przyciśnięta, że nie daję rady czasem oddechu wziąć. A o spaniu na plecach to już dawno zapomniałam......

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 maja 2007, 09:19

Lubie byc w ciąży bo od początku nie miałam żadnych dolegliwości, ale ta przepona tak bardzo daje mi w kość ze z przerażeniem myśle o pozostałych 2 miesiacach :ico_placzek:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 maja 2007, 09:24

sosim w sumie to ja też nie mam na co narzekać..... Żadnych mdłości ani wymiotów na początku, potem też spokój.... Widocznie nie może przejść wszystko "bezboleśnie" :-D Damy radę :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

08 maja 2007, 09:45

Hej Mamusie!

U mnie pochmurny dzień...

Wiecie, mnie na początku ciąży też nic się nie działo - no może prócz bólu brzucha - koszmar! Miałam apetyt za 4ch, plecy nie bolały, nie puchłam, nie miałam żadnych plam ani wysypki... Za to teraz - ciężko, plecy bolą, brzuch twardnieje... Chciałabym już być całkiem sprawna z maleństwem przy boku... Dla mnie termin rozwiązania mógłby być jutro...

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

08 maja 2007, 10:06

Witam wszystkie brzuchatki :ico_brawa_01:
U mnie pogoda też brzydulaśna pada i jest pochmurno a ja jak na złość mam dziś kilka rzeczy do pozałatwiania i do ginki jadę a to mnie najbardziej cieszy :ico_brawa_01: bo zobacze niuńcie moją małą :ico_brawa_01: i zobaczymy czy niuńcia napewno :ico_oczko:
Małolatko śliczny i pokaźny brzusio widać, że Kubalek to duży chłopaczek :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”