Cześć słonka !!!
Dzieki za słowa otuchy, oby tylko było lepiej. ALe moja rodzina wczoraj byłą w ambasadzie i tylko moja mama dostała wizę, tata nie, bo niechcą póścić parki razem, amojej siostrze powiedzieli ze jest potencjalną emigrantką i nie widzą powodu na wydanie jej wizy,a ta ........ poprostu wyszła z ambasady zamiast odwoływac się, jak od ponad pół roku tłumacze jej, że może to zrobić, to ta wyszła i wpadła w histerje, tak się rozpłakała, że moim rodzicą zajeło godzine, aby ją uspokoić. Zamias zamienić ten płacz w złość i wykorzystać to, to ta zachowała się jak dziecko, a mówiłam.
Jestem taka zła, bo moja siostra miała przyjechać i pomóc mi w najważniejszych dniach, bo mój mąż nie może wziąść urlopu, a wtedy mamy non stop na 2 tygodnie miją pasierbicę, aby nie było problemów póżniej z jej mamą, takie tam głupoty i teraz wychodzi, ze ostatnie 2 tygodnie mojej ciąży i zaraz po porodzie będe miłą 10-latke do pomocy i tyle. Bardzo ciekawe, jak to będzie szczerze jestem przerażona.
Aga ja też idę na zwolnienie po tej środzie bo nie daje rady, a chciałam jeszcze popracować ze 2 tygodnie ale przemyślałam i wydaje mi się, że to nie warte tych pieniędzy. no cóż dzidzia ważniejsza.
Kasik to razem zaczynamy urlopik super.