madzia mi brzucholek wisi taki jak w trzecim miesiacu ciazy,a czasem plaski jest, zalezy od dnia, ale wiekszasc jest tego duzego bo skora mi jeszcze sie nie wciagnela ze tak po´wiem, ale smaruje sie kremem robie brzuszki i mam nadzieje ze pomorze...
Iwona77, ja nie prasowalam ciuszkow tylko jak Julcia sie urodzila to juz mialam uprasowane dla niej ciuszki, ale to dlatego ze my suszymy w suszarce wirnikowej a tam jest wysoka temperatura i ciuszki sie *same prasuja* zawsze prsociutkie ladne wychoadza, czasem tylko sukieneczki przeprasuje ale tylko dlatego ze w goscine idziemy, a tak to nie.
ml ja wczoraj pierwszy raz podalam cos takeigo jakby kleik w sumie niewiem co to jest pisze ze jest na bazie mleka z kukurydza, gruszka i bananem, mi nawet tez smakowalo i da sie z butli pic normalnie jak mleczko tylko smakowe, bo przedwczoraj mi sie kobita o trzeciej w nocy obudzila i pic chciala a ja
nieprzyzwyczajona do takich obudzen w nocy, wiec wczoraj jej podalam ten kleik czy cos tam i spala super do szostej,ani sie nie skarzy na brzuszek, zadowolona, a wcinala jak zwykle mleczko, ona wogole dziwna jest co sie jej niepoda zje i nie marudzi hihihi nawet jakby roznicy niewidziala mimo ze podaje jej trzy rodzaje mleka :
-moje
-modyfikowane od 4 miesiaca
-modyfikowane bardziej kwasnie, i rzeczywiscie ma taki kwasny smak ze jak posmakowalam to bleeee a ona nic wcianala sobie,
no i wczoraj te kleiko-mleko jej podalam,
nic sie jej nie dzieje i teraz bede jej to podawac zawsze do spania bo super po tym spi, i niemusze sie budzic w nocy, tylko o 6 na karmienie z cyca i znowu do spania az do 8 wiec sie wysypiam, ale mysle ze tylko dzieki temu ze jej zmienilam mleczko na od 4 miesiaca i ten kleik do spania, bo sie kobita zaczela przebudzac najpierw o 5 potem o 4 a przedwczoraj o 3 wiec trzeba bylo cos wykombinowac
Iwona77, a ja teraz patrze ze twoj synus ma raczke w kieszeni na zdjeciu hahaha super zdjecie!!
prawdziwy MACHO