Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2007, 13:53

To czesto by bylo! Fajnie! U mnie to co miesiac, chyba ze jakis problem, to wtedy czesciej! :ico_ciezarowka: A ja za tydzien tez zajecia do porodu zaczynam i jestem bardzo ciekawa, bo to takie nietypowe beda i polozna mi powiedziala, ze wszystkie mamcie maja juz dzieci wiec bedzie fajna wymiana doswiadczen! I mniej teorii! Nie bede sie wiec nudzic! Fajno! A zajecia w malym gronie , bo nas 5bedzie! :-D :ico_ciezarowka:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 maja 2007, 13:59

Moje wizyty były dokładnie co miesiąc, jednak w najbliższym czasie, powinnam je mieć co dwa tygodnie, a od 9 miesiąca- co tydzień. Jednak...jak to będzie, nie wie nikt :-D

Ula, to ile Ty już tych spotkań miałaś?! :ico_szoking: Niedawno co chwaliłaś się pierwszym i mówiłaś, co będzie na kolejnym, a tu już tylko dwa?! :ico_szoking: :ico_olaboga: Jak ten czas leci... :ico_wstydzioch:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2007, 14:12

Bo Ulci, to juz duzo czasu nie zostalo! Na pewno pierwsza z nas bedzie! Tylko pozazdroscic, mnie sie strasznie dluzy! O wiele bardziej niz w poprzednich ciazach! No chyba dlatego, ze zawsze cos mi dolega, w poprzednich to bylam w formie az do konca! No ale jak to mowi maz, tyle tego wszystkiego nie robilam! Chyba ma racje! Wiec teraz wiecej sobie odpoczywam, ale poniewaz to nie jest w moim charakterku wiercipiety, to mnie to bardzo denerwuje! :ico_zly:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 maja 2007, 14:14

Basik nie martw się ja tez chodzę co 4 tygodnie. Teraz byłam częściej bo trzeba L4 było wypisać.... Ale chciałabym już chodzić co 2 i słuchać malutkiego serduszka albo oglądać małą na USG. Zawsze to człowiek spokojniejszy :-D :-D

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

08 maja 2007, 14:23

właśnie, Abegano, póki co muszą wystarczyć kopniaczki...

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 maja 2007, 14:35

Jak widze to coraz wiecej nas bedzie w domku siedzialo! :-D :ico_brawa_01: To tu tlok bedzie! Fajno! :ico_ciezarowka:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2007, 15:36

oj zdaje sie, że tylko ja będę ostatnia rodzić, najdłużej pracować...
a nad morze chcę się wyrwać choćby po to żeby nie pracować, bo ostatnio czuję się trochę przemęczona, a takie 2 tygodnie zmiany klimatu dobrze mi zrobi, a i mała się ucieszy
a co do ciąży, to zdecydowanie znoszę ją gorzej niż poprzednią, może też dlatego, że dzidziuś jest kompletnie inaczej ułożony i bardzo daje mi popalić
no zmykam na obiadek, bo zrobiło się późno
pa, pa

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2007, 16:36

Czesc ja znowu sie melduje.Ale naklikalyscie od rana.A moja ma dzis ubaw bo kopie mnie caly juz dzien w lewe zebro i cycka az mi podskakuje.Nie wiem jak mam juz usiasc.
Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem juz pewnie wszystko i tak jakos to bedzie ale ja tylko blondynka jestem :ico_wstydzioch: Do pepuszka noworodka stosowac tylko spirytus czy cos jeszcze?I jak smarowalyscie na obkolo i sam kikucik?Nie wiem co kupic czy tu bedzie jakis odpowiednik. No i co uzywalyscie do przecierania oczek bo czytalam ze sie uzywa sol fizjologiczna a u nas sa jakies masci.Nie wiem a Wy macie juz doswiadczenie co jest najlepsze

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 maja 2007, 18:21

barbapuppa ty nie przesadzaj z tym pracowaniem..... Zrób sobie przerwę to dobrze wpływa na samopoczucie.... Choć mnie tam już trochę nudno a jeszcze tydzień przede mną :ico_olaboga: A potem nie wiadomo co dalej.......... :ico_szoking: Położna mówi "Zobaczy się" :-/

małolata

08 maja 2007, 18:51

Joanna, ja kupiłam sobie 30 sztuk gazików 70% spirytus. Podobne są na allegro, jednak ja kupiłam innej firmy w aptece :-)
Tutaj masz link do tych gazików:

http://allegro.pl/item189750608_gaziki_ ... uszka.html

[ Dodano: 2007-05-08, 18:52 ]
o! nawet znalazłam gaziki firmy, której ja kupiłam! :-D

http://allegro.pl/item191612119_leko_ga ... tusem.html

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”