no dzis od rana robilam cos innego i tt pozno wlaczylam ale to dlatego ze tata bylam zmartwiona, ale juz jest dobrze
no jutro postaram sie byc jak najszybciej...choc moje dziecko ostatnio szaleje i mam mniej czasu na tt...bo Oskarek to maly ryczek
kazde dziecko niestety przechodzi takie gorsze chwile...my tez nie zawsze mamy swietne humory...a u dzieciaczkow dochodzi jeszcze to okropne zabkowanie
ciesze sie ze z tata jest wszystko dobrze.jest juz w domu?
witam o poranku
Monik gdzie jestes?? ja nie moglam od rana wlaczyc netu
z tata ok, byl 10 godzin na obsertwacji i poki co jest w domu i dostal jakies leki..mam nadzijee ze to juz sie wiecej nie powtorzy..
a ja sie zaczynam szykowac na kontrole zmaluchem
bede pozniej
Witajcie kolezanki
oj to zabkowanie Dejviemu wychodzi druga jedyneczka , ale nawet dobrze to znosi no moze troche bardziej marudny
Jeju dziewczyny poradzcie mi do jakiego isc sklepu by kupic extra kiecke na wesele , tyle tego jest ze zycia mi nie starczy by to obejsc
[ Dodano: 2007-05-08, 08:57 ]
No tak ja jestm to ty Natalciu sie zmywasz
Nie nie ,katrola oczywiscie najwazniejsza , napewno Oskarek juz zdrowiotki jak rybka
witaj aga witajcie...
u nas pogoda c iu t sie poprawila ale nadal brzydko na kawe zbankrutuje i przez te zabki tez rozumiem cie aga ale natus jeszcze do tego niezbyt to znosi tzn niehcce jesc i spac nie moze maruda straszna bidulek... u nas juz ida dwie dwojki na dole a tu jeszczze gora od poczatku kwietnia mamy cyrk z tym zabkami
hej hej dziewuszki no widze że nikopgo nie ma:( kurcze a ja mogęsobie teraz z godz poklikać...jak mi sie uda to wkleje nowe foty ale totez za h moze ktoś do tego czasu wskoczy..
hejo dziewczyny
lemo gdzie te fotki?agus mam nadzieje ze cos ci sie spodobalo w fotkach?
monic jak tam samopoczucxie malucha?
nat biedulko ostatnio tylko szpitale i szpitale...