scoiattolo84, a Mat woli panow-malo ma ich w swoim otoczeniu.... zycze powodzenia!ja jak na 3 godz musze wyjsc np do dentysty to tesnie okropnie... babe_boom, dla Mai! za danonka Mat juz od 2 dni je obiadki-kroliczek z jarzynkami kupke to ma niezla
babe_boom, a smakuje! tylko na poczatek dostal 3 lyzeczki tylko a wczoraj 4.nie chce mu zaszkodzic
czy wasze dzieci tez sie interesuja strasznie swoimi stopami? Mat ciagle siedzi sie chwyta chyba jeszcze nie wie ze to kawalaekjrgo
dorotaczekolada, moja Maja to juz tak od miesiąca a d jakiś 2 tyg wkłada sobie je do.. buzi albo dostaje nimi do nosa... Dziś w końcu zaczęła się obracać z plecków na brzuszek i ma przy tym wielką frajde. Ale jestem z niej dumna
sejana twoja babcia oszalała to za wcześnie żeby dziewczynki siedziały.bardzo dobrze że zrobiłas awanture.
A swoja droga dobrz,że ja nie mam takich problemów nik mi nie mówi co i jak mam robić
sejana, ze jak?/oszalala calkiem??usiada jak beda chcialy i jak ich cialka beda gotowe!!one sa wczesniakami wiec wogole trzeba na to wziazc poprawke niedopusc zeby robily cos takiego
ja z mama rozne cyrki przechodze ale i tak malo sie wtraca...tylko by ciagle Mata cieplej ubierala
wiesz moja mama pewnie jest w wieku twojej babci...ma prawie 60lat ale i tak daje sie do wielu rzeczy przekonac...no ale nie wiem co sie dziej jak mnie nie ma...