HEKKATE ale mi smaka narobiłaś tymi racuszkami tzn. podobnymi do racuchów :), tylko powiedz mi co to za twaróg musi byc? tłusty? półtłusty? i ile to tak na szklanke biorąc jest 50gram maki? bo ja to wszystkie przepisy mam na szklanki :), jakbys mi napisała bedę wdzięczna
MAMCIA a powiedz co z tym Julci kaszelkiem co tak sie martiwłaś? bo albo nie doczytałam gdzieś albo nie napisałas jeszcze? bo mieliscie chyba isc do lekarza z tym jej kaszelkiem i katarkiem i co?
Ja pamietam to mini łozeczko które macie przystawione do waszego łozka chyba twój maz nawet je sam robił co nie? pamietam bo jeszcze jak sie kulałysmy z brzuszkami to wkleiłas fotke tego łozeczka fajne ono i niezły pomysł no ale z pewnoscia juz za małe sie robi, ale ceny to kosmiczne na łozeczka macie w tej Danii, chcecie kupic takie łozeczko drewniane ze szczebelkami dla dziecka do ok.3 roku zycia czy juz cos w stylu kanapki-sofki? bo jk takie ze szczebelkami to bardzo drogie są tam w porownaniu z naszymi cenami ale jak juz normalne łozko to w sumie umiarkowanie.
LUTOWKI,INNE DANIA mi nasza pediatra powiedziała,ze jak karmie Amelke tylko piersia i niczym nie dokarmiam to tak ma byc do 5 miesiaca, dopiero jak skonczy 5 miesiecy czyli to bedzie w lipcu to moge zaczac myslec o jednym nowym produkcie dziennie tj. najpierw starte jabłuszko albo ugotowana marchewka,potem soczki, pozniej mozna bedzie wkruszyc biszkopta itd... ale do 5 ms. tylko pierś
A ma moze któras z was jakiegoś fajnego linka odnosnie przechowywania mleka kobiecego tzn. chodzi mi głownie o zamrazanie ile moze byc czasu zamrozone i jak potem to jest z odmrozeniem.
Ja sie dowiem ile Amelka wazy w poniedziałek bo idziemy do szczepienia to wazona tez bedzie ;)
WCZASY a planujecie jakis wyjazd na wakacje? my tak tzn. głownie ja zaciekle szukam czegos w necie nad morzem w okolicach Kołobrzegu albo w samym Kołobrzegu bo nie mamy samochodu i to bedzie niezła wyprawa hi hi, dwójka dzieci,wózek i pociagiem niezły czad co nie? a swoja droga moze któraś z was pochodzi znad morza i moze bi mi zaklepała jakąś kwaterke po małej znajomości? hi hi
A wa lsnie
MIRELL ty chyba jestes pochodzisz z rejonu morza co?