Ula ja miałam tak samo - wszystkie kobiety w mojej rodzinie mają czym oddychać! No jedynie rok temu miałam 75 większe A a teraz jak widzę te biustonosze... Zastanawiam się czy ich nie wywalić. A wśród nich ślubny staniczek...
kurcze a ja mam tez slubny stanik, taka fajna bargotka z triumfa która miałam z 3 razy ubrana, bo zaraz po slubie juz sie nasz maluszek pojawił a z nim wieksze piersi jego mi najbardziej szkoda,
Nie wyrzucajcie stanikow! Mnie po dwoch pierwszych ciazach za kazdym razem piersi wracaly do tego samego rozmiaru! Teraz to mi bardziej urosly i sobie mowie , ze moze coz wiecej bede miala! No ale, zeby przynajmniej takie na nowo jak byly przedtem to by bylo juz dobrze! Trzeba smarowac, zeby ladne zostaly i jedrne!
Dziewczyny,dziewczyny. Ja mojego staniczka slubnego to nawet nie pamietam to bylo tak dawno. Ale te z przed ciazy nie wywalam bo mam cicha nadzieje ze jeszcze sie przydadza. Z 75c wskoczylam ostatnio na 85d a nawet mam jeden 90a i tez pasuje.
[ Dodano: 2007-05-10, 15:53 ]
A teraz to chyba wszystkie poszlyscie sprzatac po tych tematach cyckowych
Ja to wczoraj posprzatalam, a dzisiaj to na razie leniuchuje, a jak dzieci wroca to pojde malowac pokoj! Podklad na bialo to mi szybko pojdzie! Troche gimnastyki na drabinie! hihihi!