Riterko, tylko mów powoli, nie tak jak Makłowicz, bo to się nawet nie da spisać przepisu a z TV print screen'a nie zrobię
Kasiulka, coś w tej kapuście musi być, gdzieś nawet czytałam że zbierające sie gazy mogą powodować wzdymanie połączone z mrowieniem, przepychaniem się.......
U nas na szczęście smoczek na spacerach nie potrzebny :)
My na spacer nie poszliśmy, bo ciągle pada Mój maluch znowu zasnął. a ja muszę umyć kołyskę, bo dziś ją zwracamy właścicielce.
maritta, uważaj na siebie i dzidziunię. Nie kuś losu , bo ta twoja kruszynka jest naszym forumkowym bobaskiem i nie chcemy, żeby coś...(tfu tfu tfu)
witaminko, jak ty jesteś tyle czasu po terminie @, to test będzie wiarygodny i o 16.00 :D, wiem coś o tym.
riterko, dla Jasia. Zaczyna ładniej jeść.
Ja jak zapomnę smoka to Konrad ma pecha Zresztą na siedząco go nie używa.
SOSNA a na tej plaży to chyba dzieci powinny być nagie??? Co najwyżej w samym body na bose nóżki
Co do żółtka to nie panikujcie. Przy alergikach można trochę się wstrzymać. Ja podaję ugotowane na twardo na łyżeczce albo dodaję do zupki swojej albo ze słoiczka. Po co kombinować jak koń pod górkę Przecież przy dzieciach i tak jest od cholery roboty, więc trzeba sobie życie ułatwiać, ot i taka moja rada
nie kuszę Chloe - będę ostrożna najwyżej wymienię się z Patrykiem on wyjdzie a ja zobaczę mieszkanie bo zaraża się drogą kropelkową i wiem, ze bobasek niemal na forum na Waszych oczach poczęty hihi
ja łazanek nie umiem obiadu dziś nie ma bo nie mam ochoty
[ Dodano: 2007-05-10, 15:02 ]
ja podawałam na łyżeczce na miękko i lekarka powiedziała, ze tak jest ok - pisałam już zresztą
kasiulka, u mnie podobnie. Jak zapomnę smoczka, to trudno. W sumie mały nie jest do niego mocno przyzwyczajony. Ale powiem wam, że od kiedy umie sobie włożyć smoczek do buzi sam, to robi to często. Muszę go chować przed nim
Czy mój mały może juz wcinać żółtko, chrupki kukurydziane (nie ma ząbków). Co nowego jeszcze mogę dać po skończeniu 6 miesięcy??