Ja rowniez witam Cie Wiolu
Brawo Emilko za raczkowanie moj maly chyba nie bedzie , ja bym wolala zeby jednak raczkowal slyszalaù ze to jest bardzo rozwijajace dla berbeci
Justynka ty siksa jeszcze jestes ja we wrzesniu skoncze 28
Niby raczkownie jest rozwijajace, no ale wykancza rodzicow szczegolnie jak dziecko jest takie jak Wiktoria czyli dynamiczne i wszedzie jej pelno no ale dopiero sie zacznie jak zacznie chodzic
a tak apropos to brawa dla Oliwki julka to taka mała torpeda... coraz lepeij jej to idzie a jak sie przy tym cieszy!!! to jest aż niesamowite ile to jej radosci daje. Co chwile podnosi głowke i patrzy na mnie, jak widzi ze ja sie ciesze i bije jej brawo tot a az rozkwita ze szczescia heh
A co do rpacy to ja startuje od sierpnia/ wrzesnia.. i tez pewnie bede padnięta.. bo od pazdziernika znow skzoła sie zacznie...
ja myslala o opiece nad jakims dzieckiem w domu, Wiktoria bardzo lubi dzieci no ale chyba najpirw przydaly by mi sie jakies wakacjie
[ Dodano: 2007-05-10, 21:16 ]
Kasiu pewnie ciesz sie na ale jak mowi sie do Wiktorii 1000 razy nie wolno a ona kreci glowa ze niewolno i tak robi dalej, najbardziej lubi cd i dvd wyciagac