dzisiaj tak wyjatkowo wieczorkiem, ale tak wogóle to tabelos będzie rano ale moze nie codziennie...jak myslicie???
Oczywisćie jeśli chcecie codziennie to BEDZIE. No problemos!!!!!!
iwonap pisze:hihi maggie no to wpadflas z ta tabelos ......ale mi sie wydaje ze najczesciej tu zagladasz (podziwiam cie ze potrafisz sie tak zorganizowac przy antosku )ja naprawde czasem nawet sily nie mam zeby chociaz poczytac a co dopiero napisac
Wpadłam jak sliwka w kompot...
Iwonuś wiesz ja teraz ze wzgledu na pełnioną funkcję...musze tu być częściej, ale dla mnie to nieproblemos, bo ja się chyba uzalezniłam od tiktaka
Dzisiaj wyjatkowo mnie zmogło, nie byłam wstanie nawet siedzieć, na szczeście dziecko moje ukochane było dzisiaj dla mnie bardzo łaskawe...i pospalismy ok2 godzinek w dzień
diem pisze:ja z moim ojcem nie rozmawialam juz z 10 lat
tez dluga historia ...
ja narazie ok 3 .....
iwonap pisze:masz racje maggie nie ma miejsca na zasmiecanie forum
9ale to boli
widocznie tak ma byc)
Iwonka, to nie tak ja poprostu....nie chce Was zanudzać...typowa sytuacja, zdrada ( w wydaniu...najgorszym) i zerwanie kontaktu z rodziną....(czytaj ze mną bo z siostrą się kontaktuje
)...ale mniejsza z tym .
Kristi to dobrze ze z mężem OK...pamiętam jak mojemu sie kiedys coś w kręgach poprzestawiało...ale tak że nie mógł się wogle ruszać, ale Jemu to z nerwów, jak musielismy uspić Naszego Pieska