madziorka hihi,
Marcel...Łukaszek...Oliwia...Kacper...Julia... Piękne
Mieszko-oryginalne za pomysł
Moi znajomi nazwali swojego syna Hubert-nawet nie wiem jak się pisze H czy Ch i ich rodzina ciągle mówiła,że to nieładne imię ale jak się patrzy na tego chłopca to to jedyne idealne dla niego imię a po przyzwyczajeniu się wszystkim się podoba.Mój M chciał Łukaszka jak byłam w ciąży z Gabi
Ale tych imion jest,naprawdę nie dziwię się Wam,że tak Wam trudno się zdecydować ,ja byłam pewna a to łatwiej...
gosia ja ciebie na radosnych ogloszeniach szukalam a ty jeszcze ,,na chodzie,, hihi ...moj to mi w ogole decyzji nie pozwala podjac,ja dla dziewczynki chcialam Oliwia,a on Vanessa...a na poczatku bylo na odwrot...ja chcialam Vanessa a on Olivia i tak sie wzajemnie przekonalismy,ze potem byla sprzeczka co do chlopca,to nie mialam szans
my tez co do imienia nie mozemy dojsc do porozumienia jakby byla dziewczynka to bylo by latwiej bo w dziewczecych jakos wiekszy wybór ale bedzie synus ja chce Igor on nie chce slyszec on ma jakies dziwne typ a ja nie lubie takich dlugich imion jak Mateusz czy Szymon ostatniopadlo hasło Artur no jest to jakas alternatywna moj Rys zawsze byl ugodowy a syna nazwac teraz mi nie da
My doszlismy nareszcie do porozumienia. Chociaz zbytnio kłótni nie było, z wyjątkiem imienia Arletta dla córeczki, K. bardzo się burzył...nawet nie wiem dlaczego, przeciez to ładne imię, mało spotykane uzgodniliśmy, ze będzie to Wanessa, chociaz niewiadomo co się nam odwidzi w ciagu tych 6 tygodni
Anita - mi sie Igor podoba - bardzo - twarde ,krótkie męskie imię ( ale nasz mały nie może - bo mój były - z dłuuugim stażem tak sie nazywał mój D. nie chce- nawet nie proponuje ) dlatego jest Hubert - tez twarde lucy23, - ja to przenoszę na bank- - juz nawet nie czekam na termin
Gosia A mój były właśnie miał na imie Łukasz ale to imię dla naszego synka wybrał mój mąż i nie chce go zmienić mimo moich próśb - ale o tym już pisałam
alinko wanessa bardzo ladnie ja tez bym tak nazwala...lub oliwka,bo tez slicznie...z reszta dla dziewczynek tyle cudnych imion ....dla chlopczyka trudniej bylo nam wybrac ....