No to i jak się witam .... i mam świetną wiadomość - Malwinka na zawołanie woła "mama" (choć brzmi to raczej jak "meme") i woła non stop gdy jest głodna i powiem wam szczerze - to jej jedno słowo ukoiło całe moje nerwy, złości i bunt przeciw rutynie i codzienności.... Psychicznie czuję się jak nowo narodzona ....
[ Dodano: 2007-05-13 ]
hm... śliczne są te nowe suwaczki na smykach .... muszę też zmienic bo juz zdjęcie mało aktualne .... może wieczorem .....
Mamy dzis piękną pogodę .... superowa .... a że juz jesteśmy po obiedzie .... to pewnie znów do nocki będziemy na podwórku .... acha - mamy nowe oczko wodne .. duzo większe .... więc będziemy podziwiac ... choć wkopane zostalo dopiero wczoraj ....
Nie wiem dlaczego - ale Malwince do dwóch dni ropieja oczka ... szczególnie po spaniu .... boje się że to może być na tle alergicznym .... a co gorsze od przyszłego tygodnia musze jej zakrapiac oczka atropina i nie wiem czy wolno w takim przypadku ... chyba musze zadzwonić do okulistki i podjechać z Malwiną do alergologa znowu ....