Ok malutka usnela a ja teraz czekam az mi pranko sie wypierze i idziemy na miasto troszke pochodzic do tego jednego sklepu i na poczte heh aha dowiedzialam sie ze miejscowosc w ktorej mieszkam to nie jest wies,ani zadne miasteczko tylko Kurort czyli przyjezdzaja do nas ludzie i ladnie wypoczywaja i robia rehabilitacje super pokaze wam stronke o mojej miejscowosci jak chcecie to pozwiedzajcie te moje piekne gory i krajobrazy
http://www.hohenpeissenberg.de/der_berg.shtm
No a tak pozatym to za niedlugo bo dokaldnie w czwartek mamy tutaj w De Dzien Ojca i tez bedzie ciekawy dzien,jakos ostatnio tescie nie marudza az tak to jest fajnie
Ciesze sie kobietki ze wam sie podobaja foteczki
Iwona dzieki za komplement twoj lulu jest tez taki maly slodki dzentelmen ale widac ze maly urwisek
Moja dziewczyka tez chodzi jeszcze za dwie raczki jak ja tylko za jedna raczke trzymam to szuka drugiej reki bo widac ze jest jeszcze troszke za slaba ale pracujemy nad tym i byc moze za niedlugo malutka bedzie chodzic chociaz mamy czas i sie nam nie spieszy
[ Dodano: 2007-05-14, 10:13 ]No to wkleje na szybko jeszcze zdjecia malutkiej i jej proby chodzenia hehe :
[ Dodano: 2007-05-14, 10:15 ]Ok to ja uciekam na miasto musze cos na dzien ojca dla meza kupic bo Nicole jest jeszcze za malutka zeby to zrobic
Ale jak podrosnie to juz bedzie tez inaczej ale narazie jest malutka i slodziutka
Do potem paa